Beste leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters van SV Kronenberg,

Het zijn en blijven bizarre tijden! Het Coronavirus blijft Nederland in zijn greep houden, en dat geldt ook voor SV Kronenberg. Hopelijk ben jij, en is iedereen in jouw omgeving gezond. Normaal gesproken zouden de competities nu hun slot naderen, en zouden sommige teams zich wellicht opmaken voor een kampioenschap. Helaas is op dit moment alles anders. Ons sportpark al wekenlang leeg,en kunnen niet doen wat we het liefste zouden doen: lekker samen sporten

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag worden de maatregelen vanuit de overheid gelukkig iets versoepeld. Dit betekent mogelijk dat er voor de kinderen van de basisschool weer getraind kan gaan worden. in overleg met de gemeente gaan we bekijken welke mogelijkheden, en onder welke voorwaarden  de trainingen voor de jeugd van de basisschool weer kunnen gaan beginnen. Hierover zullen wij jullie binnenkort informeren. Helaas zal dat voor de jeugd van 12 tot 18 jaar, en de senioren van de SV Kronenberg voorlopig nog niet het geval zijn.

Het blijft voorlopig noodzaak om de maatregelen, die ook na 28 april blijven gelden, na te leven zodat druk op de ziekenhuizen beheersbaar blijft en de zwakke groepen binnen onze samenleving beschermd kunnen worden. Het sportpark zal dan ook, buiten de mogelijke trainingsmomenten van de jeugd van de basisschool om, gesloten blijven. We zullen met z’n allen nog even moeten volhouden, om samen het Coronavirus onder controle te krijgen en ervoor te zorgen dat we als het weer verantwoordt is  met elkaar te sporten

Op dit moment is het ook niet mogelijk om seizoen afsluitingen te organiseren en ook de jaarvergadering van alle afdelingen en van de SV Kronenberg  zijn voorlopig uitgesteld.

Het zijn moeilijke tijden voor ons allemaal, maar ook voor de lokale ondernemers, waaronder ook onze sponsoren die vaak al jarenlang onze club steunen. Wij willen jullie dan ook vragen om, als je in de gelegenheid bent, ook eens te denken aan onze sponsoren en hun te steunen in deze tijd zodat zij ons ook in de toekomst kunnen blijven steunen.

Voor nu willen wij natuurlijk iedereen alle gezondheid toe wensen, voor jou en je familie. Samen krijgen we het Coronavirus onder controle, en kunnen we straks weer lekker sporten! Let op jezelf, maar let ook op elkaar! Tot snel!

#samensterk          #blijfgezond

HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR