Beste leden,

Ook voor ons als bestuur is het de afgelopen tijd wennen geweest geen sportende leden, geen vergaderingen alles is anders in deze tijd. Maar voor jullie als leden van de SV Kronenberg zal het niet anders zijn. Want wat is er mooier om samen te kunnen sporten.

Langzaam mag er weer een beetje meer gesport worden En het is te hopen dat op 1 september iedereen weer kan sporten Maar het belangrijkste is om gezond te blijven.
Op 30 maart stond de SV jaar vergadering gepland, maar door de toen genomen corona maatregelen kon die niet door gaan . Daarom willen we jullie middels deze brief informeren.

De SV Kronenberg heeft de laatste maanden geen inkomsten gehad en dat terwijl de maandelijkse lasten gewoon door lopen. We stellen het  op prijsdat we de contributie van het afgelopen seizoen in zijn geheel in de club kas kunnen houden en jullie niet een gedeelte terug vragen. Volgens de wet kan dit ook niet omdat we een vereniging zijn en geen stichting.

Net als voorgaande jaren kunnen leden die langdurig geblesseerd zijn een gedeelte van de contributie terugvragen De contributie voor het nieuwe seizoen zal rond 15 juli van jullie rekening afgeschreven worden De contributie zal niet verhoogd worden.
Voor de meeste leden zal het bedrag zelfs lager zijn dat het vorige seizoen dit komt omdat jullie toen eenmalig 10 euro extra voor de senioren en de jeugd 5 euro aan contributie betaalden.

Hierbij hopen we jullie voldoende geïnformeerd te hebben.
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l.
Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord,

#Blijf gezond

Het DB