We nodigen iedereen van harte uit om samen met KB1 en KB2 het seizoen op een feestelijke manier af te sluiten. Voor KB2 kan de wedstrijd tegen SVOC'01 4 zelfs een heuse kampioenswedstrijd worden! De mannen van coaches Jac en John zullen om 11:00 het spits afbijten en wij hopen dat supporters in grote getalen onze mannen richting het kampioenschap komen juichen!

Om 14:30 zullen Rick en zijn mannen voor de laatste keer dit seizoen aftrappen, waarbij ze nog een keer volle bak gaan voor een mooi einde van dit seizoen!

Na afloop van de wedstrijd start rond 18:00 de barbecue, verzorgd door hoofdsponsor A-Z Barbecue & Gourmet. De muzikale omlijsting van Super Sunday wordt verzorgd door niemand minder dan onze eigen DJ Jesper!

Inschrijven voor de barbecue kan bij leden van de sponsorcommissie (Johan, Thijs, Thijs, Nick, Niels, Bart) of het bestuur. Kosten hiervoor bedragen (€ 12,50 p.p.). Inschrijven kan t/m 22 mei.