Op het "wurum zoe vruj" tijdstip van 9.45uur stonden de mannen van Jac en John aan de kerk. De lokale kroeg trapte de Oktobermaand af met het Beierse feest. Waar een enkeling de lederhosen nog aan had en onder invloed het verstandig vond om vaderlief met de Kia Sportage richting de voorstad van Venray te sturen.
Zonder verdere namen te noemen Peter Appeldoorn bedankt namens iedereen.
De warming-up was verrassend goed, met menig bidon in de hand kon dit een zware ochtend worden.
Bart die vandaag zijn plek moest verruilen voor Bram Dielissen mocht de tactische bespreking nu vanuit een ander oogpunt bekijken. Maandag mag deze pechvogel een pasfoto van de vinger laten maken. De fruitmand kense vergeate maar in ieder geval, spoedig herstel.
Kronenberg begon matig aan de regenachtig wedstrijd, maar ook Merselo had een meervoud aan spelers die liever het bed dan het gras bezochten.
Op de sponsachtige substantie met grassprieten was fatsoenlijk voetbal onmogelijk.
Na 15 minuten stond het nog steeds 0-0 op het nu aanwezige elektrische scorebord.
In de 20e minuut was het Willem die de score opende met het goed druk zetten van Max die de bal richtig Willem kreeg en rustig de keeper van Merselo op de billen liet zitten en afronde.
Met de 1-0 voorsprong was Kronenberg aan de betere hand, al kwam het niet verder dan een aantal speldenprikjes. Ook Merselo had het lastig tegen een goed spelende Koen en Joep. Tot de rust bleef de stand onveranderd.
In de rust met een klein kannetje thee, werd er tweemaal gewisseld en trokken de heren de regen weer te gemoed voor de tweede helft.
In de tweede helft waar de meerderen de dag ervoor aardig begonnen te voelen, kreeg Merselo nu meerdere kansen. Bram kon deze makkelijk pareren. In de 60e minuut werd het ijs toch gebroken en knakte de defensie, met een vrije trap die blind op doel werd geschoten raakte meerdere voeten en het net 1-1.
De wedstrijd stevende af op een gelijkspel al was Merselo iets sterker in de duels. Met een vrije trap die Bram niet kon pareren was het Merselo die eerder bij bal kon komen en ongelukkig de bal achter de kansloze Bram kon krijgen, 2-1.
Met het veldoverwicht een terechte maar onnodige uitslag.
Volgende week trekt de karavaan verder richting Venray, tegen het met korfbaluitslagen winnende Venray 9.
Gauw vergeate, lekker werm douchen en de schade van gisteren inhalen.
Aan allen, fijn weekend, gedraag ow en tot zondag.
Santé en groetjes "Os"
  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech