U bent hier: Home Overzicht Algemeen nieuws In memoriam Piet Aerts

SV Kronenberg | Afdeling Voetbal

In memoriam Piet Aerts

Piet Aerts DEF kleinOns bereikte het droevige bericht van het overlijden van Piet Aerts.
Hij overleed in de leeftijd van tachtig jaar.
Piet was een man met een groot verenigingshart.
Het verenigingsleven nam bij Piet veel tijd in beslag, je kon altijd een beroep op hem doen.
In de jaren van 1963 tot 2011 is Piet lid van de SV Kronenberg geweest.
Piet was van 1963 tot 1967 secretaris en toezicht houdend lid van de Jeugd bij voetbalclub  RKVV Kronenberg.
In 1970 werd volleybal vereniging “Set Point” opricht en Piet werd gekozen tot voorzitter.
Deze functie heeft hij tot 1974 bekleed bij volleybal vereniging “Set Point”
Ook was Piet beheerder van de gymzaal.
Het sleutel beheer en poetsen van de gymzaal was bij hem in betrouwbare handen, hij is meer dan 35 jaar beheerder geweest
In 2004 was Piet betrokken bij het oprichten van de afdeling jeugd bij beugelclub O.D.L. Kronenberg.
Maar niet alleen mede oprichter, hij was ook trainer en leider van deze nieuwe afdeling bij het beugelen.
Mede door Piet kwamen jongeren uit de omliggende dorpen beugelen in Kronenberg.
Vanwege het bereiken van de statutaire leeftijd van 70 jaar in 2007 stopte Piet als bestuurslid bij de afdeling beugelen en werd hij onderscheiden met de zilveren speld van de NKS.
Mede door zijn grote inzit bij de SV Kronenberg werd Piet koninklijk onderscheiden als lid in de orde van Oranje Nassau.
De leden en bestuur van de SV Kronenberg wensen Agie,
kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

SV Agenda

Aankomende evenementen