U bent hier: Home Junioren (Publiceren) HBSV JO11-4 - SV Kronenberg JO11-1

SV Kronenberg | Afdeling Voetbal

HBSV JO11-4 - SV Kronenberg JO11-1

Het was  een spannende en koude wedstrijd, we hadden geluk want Rob was de shirten vergeten en toen mochten we onze vesten aanhouden, die waren lekker warm.  De eerste helft ging het een beetje slecht want we stonden 1-0 achter en de tweede helft moesten we aan de bak dus dat deden we ook.  De stand werd  gelijk en toen werd het een spannende wedstrijd maar toen werd het 1-2 voor ons dus we konden wat rustiger aan doen, maar we moesten wel goed opletten maar dat deden we niet echt want het stond snel weer gelijk. Toen  moesten we weer aan de bak en na een paar minuten stonden we weer voor en er was nog een minuut de spelen. We hebben gewonnen met 2-3 en de drie punten weer binnen, we blijven zo mooi de koploper.

Pupil van de Week

SV Agenda