U bent hier: Home Paul Verhaegh

SV Kronenberg | Afdeling Voetbal

Laatste verslagen senioren

Laatste verslagen junioren

Nieuws

Schalke'04 - FC Augsburg

IMG-20170117-WA0000

 

Bezoek bundesliga wedstrijden FC Augsburg / Paul Verhaegh

In navolging van de succesvolle bezoeken aan de bundesliga wedstrijden afgelopen jaar organiseert Kronenberg = Oranje dit seizoen nog twee bezoeken aan wedstrijden van FC Augsburg.

Als eerste staat de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund op het programma. Op zondag 25 oktober nemen Paul Verhaegh en zijn teamgenoten het op tegen die Schwarzgelben. Met een capaciteit van 80.000 man en de beroemde `Gelbe Wand` belooft dit een waar spektakel te worden. We vertrekken om 11:30 richting Dortmund, waar om 15:30 uur afgetrapt wordt. Opgeven kan tot 2 oktober.

De laatste uitwedstrijd van het seizoen speelt FC Augsburg op zaterdag 7 mei de uitwedstrijd tegen het Schalke'04 van Klaas-Jan Huntelaar. De wedstrijd start om 15:30 uur, dus ideaal voor het hele gezin.

Opgeven voor de wedstrijd Dortmund - FC Augsburg kan tot 2 oktober via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

fca2015

 

Kronenbergse fans genieten tijdens historische seizoenafsluiting Bundesliga

Afgelopen zaterdag vertrokken ruim 200 personen vanuit Kronenberg = Oranje richting Mönchengladbach voor het treffen tussen Borussia Mönchengladbach en FC Augsburg. Voor aanvang wisten we al dat dit een historische wedstrijd ging worden aangezien Augsburg voor het eerst in de clubhistorie Europees voetbal kon bereiken en BMG reeds geplaatst was voor de Champions League. Voor het vertrek stond ons al de eerste verrassing te wachten. Niemand minder dan Paul Verhaegh zelf ging vanuit Kronenberg met de bus mee en had natuurlijk alle tijd voor de supporters.

Lees meer...
 

Update Paul Verhaegh Penaltybokaal

pvpbDe competitie voor de jeugd is al afgelopen, maar er staan nog een paar leuke toernooien op het programma. En op 30 mei is het dan zover, het unieke toernooi, de Paul Verhaegh Penaltybokaal, wordt in Kroneberg georganiseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een hele mooie dag te worden. Even een update.

In de ochtend wordt er voor alle jeugdvoetballers en voetbalsters uit Kronenberg een gevarieerde voetbalclinic georganiseerd. Vanaf 10 uur is iedereen welkom op het sportterrein van SV Kronenberg waar verschillende clinics kunnen worden gevolgd. Zo verzorgt Keepersarena een leuke keepersclinic voor voetballers, zodat iedereen hiermee een keer in aanraking kan komen. Football4fun neemt eveneens een clinic voor haar rekening, waarbij iedereen weer aan zijn techniek en snelheid kan werken. En de scheidsrechtersvereniging heeft een erg leuke en leerzame clinic op het programma staan, wie kent de voetbalregels het beste? Verder zorgt Toffedag voor een uitdagende stormbaan waar iedereen zich kan uitleven.

In de middag begint dan het toernooi. Op dit moment hebben naast Kronenberg ook Sparta'18, Wittenhorst, America, Griendstveen/Helenaveen, Sporting ST en EWC toegezegd van de partij te zullen zijn. Vanuit Kronenberg en Sparta zijn er zelfs twee teams per leeftijdscategorie uitgenodigd. En Keepersarena heeft al verschillende topkeepers vastgelegd. Zo komt bijvoorbeeld een jeugdinternational bij de C-spelers. Tevens werken we samen met VVV-Venlo en komt Koelie die middag een bezoekje aan Kronenberg brengen.

En dan komt Paul natuurlijk ook die dag. Hij is nu nog vol in de race met FC Augsburg voor een Europees ticket. Ze staan nu vijfde met nog twee wedstrijden te spelen. Op 23 mei gaan we met meer dan 200 man naar Mönchengladbach om FCA en Paul aan te moedigen. En een week later is het feest in Kronenberg, schrijf de datum maar in je agenda!

 

Kronenberg meets FC Augsburg

In navolging van het succesvolle bezoek aan de wedstrijd Schalke’04 – FC Augsburg, organiseert Kronenberg = Oranje nog een 3-tal bezoeken aan wedstrijden van FC Augsburg.

Als eerste staat de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund op het programma. Op woensdag 4 februari nemen Paul Verhaegh en zijn teamgenoten het op tegen die Schwarzgelben. Met een capaciteit van 80.000 man en de beroemde `Gelbe Wand` belooft dit een waar spektakel te worden. We vertrekken om 16:30 richting Dortmund, waar om 20:00 uur afgetrapt wordt. Opgeven kan tot 1 januari.

Natuurlijk is het leuk om een uitwedstrijd te bezoeken, maar hoe leuk zou het wel niet bij een thuiswedstrijd van FC Augsburg zijn? Dat kun je in het weekend van 14 maart meemaken. Zaterdagmorgen vertrekken we richting Augsburg, waar om 15:30 de wedstrijd tegen FC Mainz gespeeld wordt. ’s Avonds kan er van het uitgaansleven van de studentenstad genoten worden. Na de welverdiende nachtrust vertrekken we zondagmorgen weer richting Kronenberg. Kosten voor dit weekend, (reis, ticket en overnachting) bedragen tussen de € 100 en € 150.

Als afsluiting van het seizoen speelt FC Augsburg op zaterdag 23 mei de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd start om 15:30 uur, dus ideaal voor het hele gezin.

Opgeven voor de wedstrijd Dortmund - FC Augsburg kan tot 1 januari via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

IMG-20141216-WA0000

 
Pagina 1 van 4

Sponsoren

HOOFDSPONSOREN

 

az

 

STERSPONSOREN

drotech

 

Pupil van de Week

SV Agenda

Aankomende evenementen

No current events.

Inloggen