We zijn snel begonnen met 0-1.

De tegenstanders gingen daarna goed overspelen en maakte het toen 1-1.

Toen dacht Kronenberg Oh Nee, we moeten weer eens een goal maken,Stand 1-2 dus.

Er waren veel duels en een spannende wedstrijd, toen kwam Pelle met een spannende Aktie en maakte een mooie voorzet  En het werd 1-3, toen gingen we meteen weer naar voor en maakte we weer een goal en het werd 1-4, uiteindelijk is het 2-5 geworden. We hebben heerlijk gevoetbald.

29 september moesten we om  8 uur vertrekken naar opuhh Ruiver.

Het ging heel erg goed want we hebben een hoop gescoord die dag. De samenwerking en het overspelen kon veel beter. Maar daar gaan we natuurlijk aan werken.

Maar al met al hebben we VET GEWONNEN met 13 tegen 0.

Zaterdag gaan we er weer tegenaan.

Groetjes Roan Coppes

Hoi,

Ik ben Joep van Lier, 7 jaar oud en zit in groep 4 van De Kroevert. Mijn favoriete plek op het veld is spits en middenvelder bijJO9 van SV Kronenberg. PSV en Juventus zijn mijn lievelingsclubs en Luuk de Jong en Ronaldo zijn de beste spelers. Het aller leukste vond ik als pupil van de week de goal die ik gemaakt heb bij de keeper van Sporting S.T. Jammer wel dat Kronenberg verloren had maar ik heb een super leuke middag gehad. Groetjes Joep.

Afgelopen zaterdag 22 september moesten we thuis tegen mvc voetballen.

Het was een leuke wedstrijd. We deden heel erg ons best en ook mvc deed heel erg hun best.

Helaas hebben we verloren met 4-1.

Volgende keer beter.

Groetjes Lize

Ik ben Remco van den Heuvel, 7 jaar en zit in groep 4 op bs De Kroevert. Ik speel bij sv Kronenberg in het F team.

Ik ben daar vooral verdediger. Ik speel graag voetbal en scoor regelmatig.

Ik ben fan van PSV en mijn favoriete speler is Ronaldo.

Zondag mocht ik als pupil van de week mee met Kronenberg1.

Omdat het zo regende gingen ze spelen op het voetbalveld van Sparta tegen Lottum.

Ik mocht meedoen met de warming up en mocht aftrappen en spelen op het doel. Ik scoorde natuurlijk!

De rest van de wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten.

In de rust werd er een bespreking gehouden en gingen ze weer het veld op.

Na de wedstrijd heb ik een oorkonde gekregen voor pupil van de week.

Het was een geweldige middag en heb heeeel veel geleerd!

Afgelopen zaterdag morgen speelden een beker wedstrijd tegen Grashoek

Om half 11 begon de wedstrijd we hadden er erg veel zin en gingen vol goede moed van start.

In de eerste helft maakte Grashoek het ons heel moeilijk. We deden ons best maar het lukte ons niet om een goal te maken. In de rust kregen we nog tips en aanwijzingen van de leiders maar de tegenstander was gewoon beter als ons.

Komende week goed trainen zodat we misschien volgende week tegen Liessel wel een beter resultaat kunnen behalen.

Groetjes Jet