U bent hier: Home Nieuws

SV Kronenberg | Afdeling Voetbal

Voetbalnieuws

Winterstop senioren

Op 18 december begint de winterstop voor de senioren, Dinsdag 2 januari om 20:00 uur worden de trainingen weer hervat.

 
 

OPENING KLEEDLOKALEN

Na een langdurige overlegperiode met de gemeente is begin dit jaar dan toch een budget vrijgemaakt waarmee we als sportvereniging aan de slag konden. De afgelopen zomerperiode zijn wij samen met onze vrijwilligers en lokale ondernemers druk in de weer geweest om de kleedlokalen van onze accommodatie een opknapbeurt te geven. Ook de toiletten bij de kantine hebben we kunnen vervangen. Naast nieuw tegelwerk in de kleedlokalen werden deze ook voorzien van energiezuinige LED-verlichting. De douches hebben een spaarknop gekregen en alle lokalen hebben een frisse nieuwe kleur gekregen. Het hele project is in goede samenwerking met lokale ondernemers tot stand gekomen. Het tegelwerk werd geheel verzorgd de Ruud van de Munckhof tegelwerken, het sanitair werd vervangen door Technisch installatiebedrijf Hay Smedts en de LED-verlichting werd door Sijbers Support Elektrotechniek geïnstalleerd. Het schilderwerk werd door Ton Janssen voor zijn rekening genomen. Het hele project is op deskundige wijze begeleid door Ben Donders van Maashorst Bouwadvies. Mede dankzij ieders inzet kunnen onze leden nu weer gebruik maken over mooie en schone kleedlokalen.

 

Natuurlijk willen we graag de ingebruikname een officieel tintje geven, op zondag, 17 december, spelen alle senioren teams een thuiswedstrijd. Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1ste elftal willen we samen met jullie het project afsluiten en de lokalen officieel in gebruik nemen. Bent u ook benieuwd naar de resultaten? Kom dan zondag 17 december even kijken op het sportpark De Heesbergen aan de Meerweg.

Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom. (ook als de wedstrijden niet doorgaan)

 
 

Wedstrijdschema senioren

Het concept wedstrijdschema voor de senioren is inmiddels compleet, klik hier om het schema te downloaden.

 

Nieuwe kledinglijn

Nieuwe kledinglijn in samenwerking met Webshop Keepers-Arena!
We hadden al onze trainingspakken en voetbaltassen, maar vanaf nu zijn er meerdere artikelen bijgekomen. Je kunt ze voorzien van het SV Kronenberg logo of zelfs je initialen. Ook kun je wedstrijdbroeken en sokken bestellen. 
HOE TE BESTELLEN?
(er zijn samples te zien in de kantine van SV Kronenberg)
Stuur een mail met de gewenste artikelen en de maat naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of kom langs in de TestAren@home, Steijvershorst 6 te Kronenberg. (M) 06-1350 9750
Openingstijden: werkdagen 16-21 uur, weekend 11-17 uur.
Zodra de bestellingen binnen zijn, wordt er contact met u opgenomen.

folder SV 2016-page-001

folder SV 2016-page-002

 

Kronenberg JO11-1 - MVC'19 JO11-6 afgelast

 

Lees meer...
 

Sponsoren

HOOFDSPONSOREN

 

az

 

STERSPONSOREN

drotech

 

Pupil van de Week

SV Agenda

Aankomende evenementen

No current events.

Inloggen