U bent hier: Home Nieuws

SV Kronenberg | Afdeling Voetbal

Voetbalnieuws

Vacature nieuwe hoofdtrainer 2018 / 2019

SV Kronenberg, uitkomend in de 5e klasse E, is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. 

 
De nieuwe (eventueel beginnende) trainer moet in staat zijn om jonge spelers te laten instromen en met de bestaande groep een team te vormen. De nieuwe trainer kan op een enthousiaste manier het spelplezier overbrengen op de groep. SV Kronenberg is een club met een lange geschiedenis in een dorp waar er veel beleving is rondom het voetbal. 
 
Een mooie kans voor een trainer met ervaring met jonge spelers die een volgende stap in zijn carriere wil zetten. Heb je intresse reageer dan voor 23 maart door een mail te versturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 
 

Vertrek Wim van Dongen aan het einde van het seizoen

Onlangs heeft Wim van Dongen aangegeven na dit seizoen te willen stoppen als hoofdtrainer van SV Kronenberg. Het bestuur en de leden van de technische staf respecteren zijn besluit en gaan op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor SV Kronenberg voor het seizoen 2018-2019.

 
 

In memoriam Piet Aerts

Piet Aerts DEF kleinOns bereikte het droevige bericht van het overlijden van Piet Aerts.
Hij overleed in de leeftijd van tachtig jaar.
Piet was een man met een groot verenigingshart.
Het verenigingsleven nam bij Piet veel tijd in beslag, je kon altijd een beroep op hem doen.
In de jaren van 1963 tot 2011 is Piet lid van de SV Kronenberg geweest.
Piet was van 1963 tot 1967 secretaris en toezicht houdend lid van de Jeugd bij voetbalclub  RKVV Kronenberg.
In 1970 werd volleybal vereniging “Set Point” opricht en Piet werd gekozen tot voorzitter.
Deze functie heeft hij tot 1974 bekleed bij volleybal vereniging “Set Point”
Ook was Piet beheerder van de gymzaal.
Het sleutel beheer en poetsen van de gymzaal was bij hem in betrouwbare handen, hij is meer dan 35 jaar beheerder geweest
In 2004 was Piet betrokken bij het oprichten van de afdeling jeugd bij beugelclub O.D.L. Kronenberg.
Maar niet alleen mede oprichter, hij was ook trainer en leider van deze nieuwe afdeling bij het beugelen.
Mede door Piet kwamen jongeren uit de omliggende dorpen beugelen in Kronenberg.
Vanwege het bereiken van de statutaire leeftijd van 70 jaar in 2007 stopte Piet als bestuurslid bij de afdeling beugelen en werd hij onderscheiden met de zilveren speld van de NKS.
Mede door zijn grote inzit bij de SV Kronenberg werd Piet koninklijk onderscheiden als lid in de orde van Oranje Nassau.
De leden en bestuur van de SV Kronenberg wensen Agie,
kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.


 

Terreincommissie en veldopmaak schema

Klik hier voor het terreincommissie / veldopmaak schema

 

Receptie JO-11 1

Receptie JO-11 as vrijdag!
In de najaarscompetitie is de JO-11 kampioen geworden en dit willen we natuurlijk nog vieren. Op vrijdag 23 februari kun je van 19-20 uur de kampioenen een handje komen geven. Tot dan in de kantine.

foto van SV Kronenberg.
 

Update: Wedstrijdschema senioren voorjaar 2018

Het resterende programma van de senioren is hier te vinden

 Update 14-3-2018
 
 

In memoriam Ton Janssen

Ton Janssen lichtMet veel plezier denken we terug aan de tijd dat Ton bij deze club actief was. Natuurlijk als speler, maar vooral de afgelopen twintig jaar als leider van het eerste elftal, bestuurslid en van 2006 � 2014 als voorzitter. In die tijd heeft de club een hele renovatie ondergaan. Van kantine tot dugouts en van keuken tot kleedlokalen.

 
Ton was hierin een belangrijk kartrekker. Hij ging voorop en stopte hier vele uren werk in. Bijna ieder likje verf kwam van zijn hand. Dat was voor hem heel gewoon, hij gaf kleur aan de club. Maar dat was maar een klein deel. Ton wist namelijk altijd de juiste mensen te vragen, motiveren en mee te krijgen om zo ook daadwerkelijk stappen te kunnen zetten. En kijk waar we hier nu staan.

 
Je was een echte doener en een verbinder. Zowel binnen als buiten de club. Geen lange vergaderingen, geen ingewikkelde presentaties, lange notulen of uitgebreide rondvragen. Gewoon to the point en vooral praktisch. Op een rustige manier wist jij de mening van jou en de vereniging over te brengen. Jij nam de mensen mee en hield ook altijd ruggenspraak waardoor je veel waardering kreeg van bestuur, leden en vrijwilligers. De nieuwe communicatiemiddelen heb je langzaam omarmt, maar ook jij zat uiteindelijk in de whatsapp groepjes, je was nu zelfs beheerder van de scheidsrechtersapp. Na je periode als voorzitter was je niet weg bij de club. Sterker nog we waren samen al plannen aan het maken voor de tijd dat je met pensioen zou gaan.

Je was nog iedere thuiswedstrijd van het 2e en het 3e hier in de kantine en specifieker: op het bankje tussen scheids 2 en kleedlokaal 1. Iedereen die �s ochtends hier kwam, ging bij jou op het bankje zitten. De trainers, spelers, scheidsrechters en supporters kwamen even bij jou bijpraten, lekker in het zonnetje genieten van wat er allemaal op en rond het veld gebeurde. Een zekerheidje voor iedereen, Ton op het bankje bij de SV.
Dat zekerheidje is er plots niet meer. Geen vriendelijke groet, geen helpende hand, geen luisterend oor, geen clubman op zijn bankje. We gaan je missen Ton. Zondag zouden we de vernieuwde kleedlokalen openen, de laatste zichtbare klus van Ton. Zondag zouden we je willen bedanken, dat is niet gelukt dus doen we dat nou. Ton bedankt voor alles en een warm applaus voor jou.

 
 

Wedstrijdschema senioren

Het concept wedstrijdschema voor de senioren is inmiddels compleet, klik hier om het schema te downloaden.

 

Nieuwe kledinglijn

Nieuwe kledinglijn in samenwerking met Webshop Keepers-Arena!
We hadden al onze trainingspakken en voetbaltassen, maar vanaf nu zijn er meerdere artikelen bijgekomen. Je kunt ze voorzien van het SV Kronenberg logo of zelfs je initialen. Ook kun je wedstrijdbroeken en sokken bestellen. 
HOE TE BESTELLEN?
(er zijn samples te zien in de kantine van SV Kronenberg)
Stuur een mail met de gewenste artikelen en de maat naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of kom langs in de TestAren@home, Steijvershorst 6 te Kronenberg. (M) 06-1350 9750
Openingstijden: werkdagen 16-21 uur, weekend 11-17 uur.
Zodra de bestellingen binnen zijn, wordt er contact met u opgenomen.

folder SV 2016-page-001

folder SV 2016-page-002

 

Zondag 18 maart alle wedstrijden afgelast

 

Lees meer...
 

Sponsoren

HOOFDSPONSOREN

 

az

 

STERSPONSOREN

drotech

 

Pupil van de Week

SV Agenda

Aankomende evenementen

No current events.

Inloggen