Tja, het antwoord op de vraag of doordeweeks volleyen aantrekkelijk is voor ons lijkt nu wel duidelijk.

De uitslag representeert zo’n beetje de concentratie en wil nom te winnen. Ondanks de hulp van Peter en Peter konden we de wedstrijd op deze avond niet winnen.

Wel zou de namenlijst op het wedstrijdformulier ingekort kunnen worden tot:

Ger x 3, Mart, Peter x 3, Piet. Maar dat schijnt niet voldoende te zijn…

De eerste set liepen we in het begin een achterstand op die, ondanks dat we nog wat goed maakten op het eind, niet kon worden weggewerkt. Daar moesten we in de tweede set dus wat aan doen.

De tweede set begonnen we gelijkwaardig. Maar aan het einde konden we deze keer zelf het initiatief houden en we wonnen deze set dan ook. Hoera, 1 puntje vast binnen!

De derde set begonnen we ook goed. We liepen zelfs uit tot een voorsprong van 15-9. Maar toen begon Set Up zich te verzetten en de voorsprong werd snel kleiner tot zelfs een achterstand. Wij waren uit ons ritme gestoten en Set Up begon in hun ritme te komen, dus voor hun was het gemakkelijker op het eind de voorsprong uit te bouwen en deze set te winnen.

In de vierde set leek onze wil om te winnen gebroken. Het was ook al zo laat! Set Up was de late wedstrijden gewend, dus zij bleven gewoon doorgaan. Zonder al te veel moeite wisten zij deze laatste set nog binnen te halen en daarmee was het spelletje uit.

Nog lekker douchen en wat drinken in de kantine, het vocht moest toch aangevuld worden, en toen weer naar huis.

Peter en Peter, bedankt voor jullie hulp.