Na een lange vakantie mochten we eindelijk weer gaan volleyen: de eerste wedstrijd van deze competitie. Vooraf al gein en ongein, bijvoorbeeld dat iedereen weer fit was. Maar het tegendeel heeft zich vandaag ook niet laten zien. Dat is al positief.

We begonnen de wedstrijd ook goed. Ondanks dat de eerste serie punten (tot 5-5 of zo iets) allemaal door side-outs gescoord werden en er dus geen directe winst werd geboekt hadden we toch het betere van het spel. Dat moesten we dan wel laten zien, dus een tandje meer was noodzakelijk. Dat verliep nog goed en voor we het wisten hadden we het eerste punt van de competitie op zak.

Na de eerste set was het echter Tupos die het initiatief namen. In de volgende sets waren ze ons steeds te slim af. Voor ons frustrerend waardoor we steeds slechter gingen spelen; voor hun opbeurend waardoor ze steeds beter gingen spelen. Het vervolg van de wedstrijd was er dan ook naar. Wij bezweken onder de druk van Tupos, terwijl dat in de eerste set juist andersom was.

Na afloop, bij de koffie, werd er nog gegrapt dat we ons eerste doel, 1 puntje deze competitie, al bereikt hadden. Dat bied natuurlijk de mogelijkheid onze doelen bij te stellen😊.

Laten we dat dan maar doen. Als we die hogere doelen ook kunnen waarmaken biedt dat hoop voor de toekomst!