Al vroeg, volgens sommigen te vroeg dus die bleven nog lekker buiten staan, aanwezig in de gymzaal. Dat was eigenlijk bij meer nodig want de “oude diesels” hebben nog wel eens startproblemen. Maar vol goede moed en met meteen een hoop lachen gingen we de zaal in.

De eerste set was echter voorbij voordat we er goed en wel erg in hadden. Aan het einde van de set begonnen we eindelijk een beetje spel te vertonen. Maar de achterstand was al veel te groot. Toch wel een opsteker voor het vervolg.

De tweede set ging al beter. Hoewel we nog niet op niveau speelden wisten we het Athos toch moeilijk te maken. Ook zij konden niet zonder time-out.

De derde set was het tegengestelde van de eerste. Bij ons liep het spel nu goed en bij Athos ging nu van alles mis. Dat bracht bij hun wat verwarring waar wij gebruik van maakten. Met een dikke setwinst waren we weer terug in de wedstrijd. Maar dat moesten we dan wel volhouden.

De vierde set was weer even spannend als de tweede. Alleen nu weer in ons voordeel. Wat is er nu beter dan een vijfsetter in de “moeder aller wedstrijden”?

Ook de vijfde set werd niets cadeau gedaan aan de tegenstander. En dat gold voor beide teams! In een op en top spannende set trok Athos uiteindelijk aan het langste eind en wist nipt te winnen.

Samen hebben we dus alles gedaan om het publiek waar voor hun geld te geven (al was de entree gratis).

Na afloop weer gezellig samen genieten van vlaai, koffie, biertjes, fris, snacks en gezelligheid in de Torrekoel. Hoe mooi kan de sport zijn?