Na de eerste ontmoeting 10 maart waren de verwachtingen niet al te hoog. Maar dat schijnt ook een van de mindere wedstrijden te zijn geweest. Vandaag moesten we het zonder “ozze Jan” doen. Maar gelukkig hadden we Ton als vervanger voor Jan. Zo togen we dus ten strijde.

De eerste set namen we meteen het initiatief op een service van Asterix. Ondanks dat Asterix flink tegenstribbelde wisten we een redelijke voorsprong over de eindstreep te trekken. Daarmee was al net zo veel verdiend als in de eerste ontmoeting na de eerste set. Ook de verwachting werd wat bijgesteld, maar dat bleek achteraf te vroeg.

In een verder goed tegen elkaar opgaande wedstrijd wist Asterix toch steeds de sets net te winnen. Wij hebben wel wat kansen op meer gehad, maar wisten die niet te verzilveren. In de beslissende fases gingen we steeds wilder spelen en renden als dolle honden door het veld. De rust om echt de beslissende fase te winnen kwam niet meer terug. Jammer, maar de smaak van de wedstrijd was heel wat beter dan de vorige ontmoeting.

Na afloop “naast de rommel” (rommelmarkt van de fanfare) nog van koffie, vlaai, bier en fris genoten. Nog een wonder dat niemand de opmerking maakte onszelf er maar bij te zetten als de “topstukken”. Maar voor de opening van de deuren voor de rommelmarkt zijn we maar stilletjes achterom weggegaan.