Vandaag werd weer een heel zware wedstrijd verwacht. Holyoke 2 was nog op pad om kampioen te worden, concurrent was Trivia 2. Maar daarvoor moesten ze wel meer wedstrijdpunten behalen dan Trivia 2. Wij daarentegen moesten ons nog weren om niet te degraderen. Ha, rijmt dat even! Maar zo serieus was het wel.

Tijdens de wedstrijd zocht Trivia 2 al contact met ons om het verloop van de wedstrijd te horen.

In de eerste set begonnen we met onze eigen spelers. Het duurde even, en in die tijd had scoorde Holyoke de nodige punten, maar tegen het einde van de set wisten we weer een heel stuk terug te komen. Wel wat te laat, maar we waren nu wakker.

De wijzigingen voor de tweede set leken echter ook vruchten af te werpen. Ondanks ferm verzet van Holyoke wisten we een redelijke voorsprong op te bouwen en deze tot het einde vast te houden. Dat was voor ons het eerste puntje tegen degradatie. Genoeg om niet laatste te worden.

De derde set waren we in het begin ook lekker ontspannen aan het spelen. De puntjes voor ons kwamen daardoor als vanzelf. Maar met de winst in zicht begon er iets te malen wat niet meer onder controle te brengen was. Daardoor wist Holyoke na enige extra punten deze set nipt te winnen. Maar ons vertrouwen in meer dan 1 puntje was gewekt, dus we wilden het er niet bij laten zitten.

De vierde set leek veel op de tweede. Er werd goed verdedigd en goed aangevallen. Daarmee verging voor Holyoke de hoop op het kampioenschap. Deze set was dus wqeer voor ons. Konden we er in de beslissende set een kraker van maken?

De beslissende vijfde set gingen we eigenlijk door waar we gebleven waren, met punten scoren voor onszelf. Vlak voor de wisseling van speelhelft kwam Holyoke nog wel even terug, Maar dat bracht ons nu niet meer van streek. Met vertrouwen bouwden we aan een niet ingecalculeerde overwinning die door PJ met een ferme smash werd binnen gehaald. Wat een kraker en wat een seizoenafsluiting!

Ook gejubel in Meyel waar Trivia met 3-2 van Peelpush had gewonnen. Daarmee waren ze dus kampioen geworden! PROFICIAT.

Alle lof en dank voor onze “inval”-scheidsrechter die uitstekend heeft gefloten. Anders dan van tevoren geregeld, maar wel goed. Sorry Piet, toen ik jouw belde wist ik nog niet dat Peter niet mee kon spelen.

Ook lof en dank voor onze “broeders” van Athos die ons vandaag geholpen hebben in ruil voor onze hulp afgelopen dinsdag.

En ook dank voor de supporters. We hopen dat jullie van een spannende wedstrijd hebben genoten.

Onder de douche weer de vertrouwde overwinningsliederen die ook het vertrouwen in de toekomst uitspreken. En daarna aan de drankjes en omdat het de laatste (thuis-)wedstrijd van het seizoen was ook hapjes. Het heeft allemaal uitstekend gesmaakt!