U bent hier: Home Verslagen Heren recreanten 1 Verslag heren recreanten 1, 17-12-2017

SV Kronenberg | Afdeling Volleybal

Verslag heren recreanten 1, 17-12-2017

Vandaag gingen we pas laat beginnen in Hegelsom. Ja, als daar 2 thuiswedstrijden na elkaar moeten…

Maar of dat de oorzaak is? In ieder geval ging niets zoals we wilden en werd er met veel moeite geprobeerd de bal toch maar over het net te krijgen. HVC daarentegen leek veel geconcentreerder en had een solide en brede basis. Al waren ze ook maar met hun zevenen.

De eerste set was kommer en drama bij ons. Ondanks dat we nog maar weinig last van het wel erg lage plafond hadden kwamen we niet aan aanvallen toe. En verdedigend kunnen we wel wat hebben maar zijn we niet het sterkste.

De tweede set kwamen we wat beter in ons spel. Niet voldoende om het HVC moeilijk te maken, maar er zat progressie in.

De derde set stokte de progressie. Gelukkig gingen we niet achteruit en hoefde HVC zich niet verder in te spannen. Dus de uitslag was hetzelfde dan de tweede set.

De laatste set moesten we het dan toch laten zien. Niet dat HVC nu in grote problemen kwam, maar het was wel de eerste set dat ze time-outs nodig hadden, en wel alle twee! Maar ze konden het gewoon oplossen door een tandje bij te schakelen, en daardoor konden wij weer  niet bij blijven. Daarmee einde set, wedstrijd en volleybal voor zondag. Door de late speeltijd en de diverse verplichtingen van spelers ’s middags zijn we niet nog iets gaan drinken, maar rechtstreeks naar huis gegaan.

Afgelastingen