U bent hier: Home Verslagen Heren recreanten 1 Verslag heren recreanten 1, 07-01-2018

SV Kronenberg | Afdeling Volleybal

Verslag heren recreanten 1, 07-01-2018

Ondanks de uitslag toch een wedstrijd waarin we gewoon goed gespeeld hebben.

Natuurlijk lukte niet alles, maar er werd goed partij gegeven en de inzet was uitstekend.

Jammer dat we, met name de tweede set, op de beslissende momenten niet genoeg druk konden leggen om ook een set te winnen. Ook de derde set bood daar gelegenheid toe, al was dat al wat moeilijker. Zeker omdat Ger J halverwege ineens last kreeg van een dijbeenspier. Met een elastische kous kon hij de set wel uitspelen, maar toen moest hij het toch opgeven. Het ging niet meer.

De laatste set moesten we dus in een fantasieopstelling verder. En toen bleek dat het afwezig zijn van Piet toch nog wat lastiger werd. Maar ja, ondanks de fantasie en sturing die daarbij nodig was hebben we ons ook toen niet van het veld laten slaan. Alles wat mogelijk was werd geprobeerd. Maar helaas niet genoeg voor die ene set die we toch zo graag hadden willen winnen.

Achteraf wel nog vlaai van Mart S, vergezeld van koffie en wafels van het nieuwjaarstreffen in de Torrekoel.

Nu op naar de volgende wedstrijd. De return tegen Athos in onze eigen zaal, en de bijbehorende festiviteiten achteraf. Dat wordt weer genieten, hoe dan ook!

Afgelastingen