U bent hier: Home Verslagen Heren recreanten 1 Verslag heren recreanten 1, 04-03-2018

SV Kronenberg | Afdeling Volleybal

Verslag heren recreanten 1, 04-03-2018

Ja, eindelijk weer eens een wedstrijd. Dat is ondertussen een hele maand geleden!

Vandaag onze eerste ontmoeting met Arsenaal, momenteel tweede en daarmee een van de koplopers.

Het ergste dat kon gebeuren was dus verliezen. Maar we konden zelf nog proberen zo veel mogelijk punten te scoren.

In de eerste set waren we nog wat aan het aftasten. Met name aan eigen kant wisten we niet meer hoe we moesten samenspelen. Dat resulteerde in een aantal onnodig weggegeven punten. Niet ten nadele, de spelers willen wel scoren. Maar soms gaat dat op zo’n lichtzinnige wijze (zo lijkt het langs de kant) dat de score steeds voor de tegenstander is.

In de tweede set hadden we wat meer vat op ons eigen spel. Er werd beter gecommuniceerd en samengespeeld. Dat resulteerde een veel betere score dan de eerste set. Nog niet genoeg om te winnen, maar een klein kansje voor een set was er wel.

De derde set moest het dan gebeuren. Helaas kwamen we al snel een stukje achter te staan. Tegen de tijd dat we weer bij kwamen stokte de score echter en wist Arsenaal de beslissende punten te scoren.

In de vierde set ging het weer minder. Ondanks buitelingen, valpartijen, bloed (GR), zweet (en tranen nog net niet) lukte het niet meer. Arsenaal kon met weer een groot verschil de wedstrijd besluiten.

Een opmerkingen over de punten: als de “geluksballetjes” wat meer voor ons waren geweest hadden we mogelijk wel een setje kunnen winnen. Veel ballen die twijfelden of ze over het net zouden gaan vielen aan onze kant, of ze nu van ons of van Arsenaal afkomstig waren. Die eerste mag je niets meer mee, die laatste hadden we iets mee mogen doen. Maar dan staan we te vaak aan de grond geplakt te kijken hoe het weer kan gebeuren. Maar ja, geluk moet je ook afdwingen. En daar was Arsenaal beter in.

Afgelastingen