U bent hier: Home Verslagen Heren recreanten 1 Verslag heren recreanten 1, 25-03-2018

SV Kronenberg | Afdeling Volleybal

Verslag heren recreanten 1, 25-03-2018

De wedstrijd begon in de derde set, daarvoor hebben we maar overgeslagen in de wetenschap dat het gebak al klaar stond.

Met gedegen spel en goede variaties, al was de verrassing van de variatie voor onszelf soms nog groter dan voor Olsredlem, wisten we Olsredlem te dwingen hun enige time-out van de wedstrijd te gebruiken. Meer hadden ze ook niet nodig. Toen ze na de time-out dan ook een tandje bijschakelden begonnen ze in te lopen en zagen we onze voorsprong langzaam verdwijnen. En de time-out was vroeg genoeg om de set alsnog te winnen.

In de laatste set liep de stand ook lang gelijk op. Maar aan het einde had Olsredlem toch meer in huis en wist weer de overhand te krijgen. Daarmee was de 0-4 (in onze belevenis 0-2) een feit. Goed gefinisht, maar niet goed genoeg voor zo’n sterke tegenstander.

Na afloop wel gezellig weer samen in de kantine. Goed voor de sfeer en om het gebak op te krijgen. Meer dan 2 vlaaien was voor ons alleen toch teveel. Dus mocht de winnaar meeprofiteren.

Eerst werden de plannen voor volgend seizoen besproken. We zijn tot de conclusie gekomen dat we er nog een seizoen aan willen plakken omdat we zo graag volleyballen, maar dan niet hoger dan de C-poule. Als we hoger worden ingedeeld trekken we ons terug.

Voor de rest was de politiek weer dankbare gespreksstof, zo net na de verkiezingen. Dat de fantasie daar af en toe heel ver bij doorschoot zal ik maar niet in detail vertellen. “What happens in the Torrekoel stays in the Torrekoel”.

Afgelastingen