U bent hier: Home Verslagen Heren recreanten 1 Verslag heren recreanten 1, 11-04-2018

SV Kronenberg | Afdeling Volleybal

Verslag heren recreanten 1, 11-04-2018

Eindelijk een van de niet gespeelde wedstrijden kunnen inhalen. Wel op een trainingsavond, maar ja.

Na een goede warming-up kon begonnen worden aan deze inhaalwedstrijd. Met veel vuur werd de eerste set ingezet. Maar ook Set Up wilde meteen toeslaan. Na een lange en verbeten strijd wist Set Up de set toch nog net binnen de reguliere punten te winnen.

De tweede set was al even spannend. Ontspannen en onbevangen als in de eerste set, en gesterkt door het prima resultaat zo ver, wisten we vlak voor het reguliere einde een op een kleine voorsprong te komen. Set Up werd gedwongen een extra tandje bij te zetten. Daar hadden ze ook het vermogen voor, want de kleine voorsprong werd kleiner, gelijk en toen begon de wisseling van de wacht wie het eerste 2 punten verschil kon scoren. Uiteindelijk wist Set Up deze set met 31-29 te winnen. Maar ze hadden het er zwaar aan.

De derde set was aan beide kanten de spanning van de tweede set nog zichtbaar. Hoewel weer niet gemakkelijk lukte het Set Up weer de set te winnen, nu met 25-22. Maar ook dat had weer de nodige inspanning gekost, ook van ons trouwens.

De vierde set wilden we graag nog goed tegenstand bieden. Maar om een of andere reden, vermoeidheid misschien, lukte dat echt niet meer. Voor Set Up was het om de statistiek iets positiever te maken. Maar ja, ondanks het verlies was iedereen tevreden over de wedstrijd (behalve de laatste set). Die mocht dan ook eigenlijk niet meer genoemd worden. Maar dan is de wedstrijd niet afgelopen.

Afgelastingen