U bent hier: Home Verslagen

SV Kronenberg | Afdeling Volleybal

Verslagen afdeling volleybal

Verslag heren recreanten 1, 03-12-2017

Het wordt niet gemakkelijker, de kaarten in de poule zijn ondertussen een beetje op hun plaats aan het vallen. En daarbij zijn wij onderaan terecht gekomen! Nu hebben we daardoor het voordeel dat we alleen maar vooruit kunnen, maar dat moet dan wel eerst gebeuren.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 12-11-2017

De “klassieker van Noord Limburg” was weer een feest. Gezien de uitslag iets groter voor Athos, maar dat is minder belangrijk.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 05-11-2017

Helaas weer een niet onverwachte uitslag. En dat zal dit seizoen wel vaker gebeuren. Maar tot nu toe konden we elke keer met opgeheven hoofd vertrekken, al was de enigste overwinning tot nu de eerste wedstrijd.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 29-10-2017

Dat was de tweede zware tegenstander op rij. Eigenlijk hadden we niet anders verwacht gezien de veranderingen ten opzichte van vorig seizoen. En het zal nog niet de laatste zware tegenstander zijn. Komende zondag volgt Olsredlem, ook geen onderdeurtje.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 22-10-2017

Vandaag de tweede wedstrijd dit seizoen. Nu een tegenstander met meer ervaring op dit niveau. Bovendien waren wij niet compleet. Dus we wisten al vooraf: we hebben niks te verliezen, elk punt is een overwinning.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 01-10-2017

De eerste wedstrijd van het seizoen was weer even wennen. GEEN kampioen geworden, maar wel 2 poules hoger!?! Ja, dat krijg je als de teams opnieuw worden verdeeld over de poules. Gezien het aantal eerste en tweede teams in deze poule hadden we niet al te veel vertrouwen in de uitslag. Maar ja, de herverdeling heeft schijnbaar bij  meer teams toegeslagen. Voordeeltje (als je het zo mag noemen) is dat Athos ook weer in onze poule zit. Dat kost dus weer extra strijd tussen onze trainingspartner en ons. Maar nu even de wedstrijd.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 30-04-2017.

In wat door sommigen werd bestempeld als "de moeder aller wedstrijden" hadden we de kans om zonder hulp van de tegenstander het kampioenschap veilig te stellen.

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 02-04-2017

Vandaag de return tegen onze trainingsmaatjes van Athos. Meestal lukt het in de training wel van hen te winnen,

Lees meer...
 

Verslag heren recreanten 1, 26-03-2017

In een wedstrijd die aan elkaar hing van meer en minder gelukkige reflexen is het ons vandaag toch gelukt weer op de eerste plaats te belanden.

Lees meer...
 

Verslag dames senioren 1, 18-03-2017

Afgelopen zaterdag troffen wij (wederom) AV Flash. 2 Weken eerder hadden we ook al tegen dit team gespeeld wat resulteerde in
Lees meer...
 
Pagina 1 van 2

Afgelastingen

Sponsoren

HOOFDSPONSOREN

 

az

 

STERSPONSOREN

drotech

 

Agenda

Inloggen

Programma

No current events.

Evenementen

No current events.