Bedroefd ontvingen wij het bericht van het overlijden van

Jeu Billekens

Oud-voorzitter en erelid

Jeu heeft veel betekend voor de afdeling voetbal in de jaren dat hij voorzitter was van de afdeling voetbal.

Sinds enkele jaren was hij lid van de afdeling beugelen, en trouwe beugelaar op de vrijdagmiddag

De SV Kronenberg is hem dank verschuldigd voor zijn inzet.

Wij wensen  kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

bestuur en leden

afdeling voetbal , beugelen SV Kronenberg

We ontvingen het droevige bericht van het overlijden van Jeu Billekens in de leeftijd van 85 jaar. Als geboren en getogen ‘Kroeënenbergse jông’ was Jeu lid van de voetbalclub. Na zijn voetbalcarrière nam Jeu zitting in het bestuur van R.K.V.V. Kronenberg.

Bij het samengaan van de voetbalclub met de beugel- en volleybalclub in de nieuwe sportvereniging S.V. Kronenberg in 1971 was Jeu voorzitter van de afdeling voetbal. In de periode dat Jeu voorzitter was werd het eerste elftal kampioen in de tweede klasse zuid, met zes gebroeders Verhaeg in het kampioenselftal seizoen 1977/1978. In de jaren 80 bestond de afdeling voetbal uit 5 senioren elftallen en ook de jeugdafdeling voetbal had een groot aantal leden.

Voor zijn grote inzet bij de afdeling voetbal werd Jeu na zijn aftreden als voorzitter benoemd tot erelid van de SV. Kronenberg.

Sinds enkele jaren was Jeu lid van de Afdeling Beugelen O.D.L ( Op De Lat ), waar hij iedere vrijdagmiddag een trouwe beugelaar was.

Zijn interesse voor het voetbal op de Kronenberg is altijd gebleven. Jeu volgde de prestaties van de elftallen via de verslagen en standen in de media. Als je Jeu tegen kwam vroeg hij altijd hoe het ging bij de voetbalclub. Tijdens het jubileumweekend van 24 t/m26 juni en kampioensreceptie van het eerste elftal was hij nog aanwezig en genoot in volle teugen van de festiviteiten.

De SV Kronenberg is hem veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange inzet.

Wij wensen kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur SV Kronenberg,
Ger Hoogers