Patrick Houtappels (39 jaar) uit Meijel start in het seizoen 2023-2024 als hoofdtrainer van Kronenberg 1. Patrick is nu bezig aan zijn derde seizoen bij vierdeklasser BEVO waarmee hij de eerste periode heeft gewonnen. Hij volgt daarmee René Hoogers, die zich gaat toeleggen op de cursus UEFA B, na drie jaar op. De technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat Patrick past bij de club en de huidige spelersgroep, hij kan ze weer een stapje verder brengen.

SV Kronenberg en Patrick zijn geen onbekenden van elkaar. In het verleden heeft Patrick met zijn voetbalschool Football4Fun winterclinics voor de jeugd verzorgd en was hij met zijn school aanwezig bij twee edities van de Paul Verhaegh Penaltybokaal. “Vanaf die tijd volg ik de club in het nieuws en op de socials. Dus ook jullie successen vorig seizoen” geeft Patrick aan in het eerste gesprek. En in de bekerronde van dit jaar speelde hij al tegen Kronenberg 1: “Ik herkende zelfs een paar spelers van de vroegere voetbalclinics.” Op het veld zag hij een sterk spelend Kronenberg: “Het is zeker een jonge en talentvolle groep waar ik graag mee ga werken.”

De basis voor volgend seizoen is door de technische commissie gelegd, een verdere invulling van de staf is de volgende stap. Wij wensen Patrick en BEVO veel succes met de rest van het lopende seizoen. En ook René en de mannen van Kronenberg 1 wensen we alle succes voor de tweede seizoenshelft.

HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech