Onderwerp: Jouw stem telt! Steun onze Terreincommissie
voor de Publieksprijs - Avond van de Sport 2023

Beste leden,

Met trots kunnen wij delen dat de Terreincommissie van onze vereniging is genomineerd voor de Sportwaarderingsprijs van de Avond van de Sport 2023!

Dit initiatief van Sport aan de Maas, in samenwerking met Gemeente Horst aan de Maas, belicht de onmisbare inspanningen van sportvrijwilligers binnen onze gemeente. Als bestuur hebben wij onze Terreincommissie genomineerd voor deze prijs, omdat wij vinden dat ze dit verdienen voor al het vrijwilligerswerk dat ze voor onze club hebben gedaan.

Laten we samen als vereniging laten zien dat we onze vrijwilligers waarderen,
en stemmen op onze Terreincommissie om ze kans te laten maken op de
Publieksprijs en ze zo extra in het zonnetje te zetten!

Stemmen is eenvoudig en kan online via: https://expedities.negen.nl/avond-van-de-sport-gemeente-horst-aan-de-maas/ of via onderstaande QR-code. Hier kun je je ook al aanmelden als je aanwezig wil zijn bij de Avond van de Sport.

 

Over de Avond van de Sport
Datum: maandag 20 november 2023
Tijd: van 19:30 tot ca. 21:30 uur
Locatie: Cultureel Centrum ’t Gasthoês in Horst 

Het doel van deze avond is de erkenning en waardering van sportvrijwilligers en sportinitiatieven binnen onze gemeente. Met een divers programma belooft het net als vorige edities een mooie avond te worden. Zo is er een interview met voormalig hockey-international Maartje Paumen. Daarnaast is er een interactieve sportquiz die wordt gepresenteerd door all-time VVV-topscorer Maurice Graef. De avond wordt gepresenteerd door Glenn Seelen uit Grubbenvorst.

Laat je stem horen en steun onze Terreincommissie

Alvast bedankt!

 

Sportieve groeten,

 

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech