Het bestuur van SV Kronenberg moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de tweede seizoenshelft. De huidige hoofdcoach, Patrick Houtappels, heeft onlangs aangegeven dat hij zich vanaf januari wil richten op een nieuwe uitdaging in zijn werkgebied. Zijn nieuwe uitdaging, waar de club hem mee feliciteert en alle succes bij wenst, gaat teveel tijd kosten om zich voor de volle 100% in te kunnen blijven zetten voor SV Kronenberg.

Patrick Houtappels staat sinds dit seizoen aan het roer bij SV Kronenberg en trainde daarvoor BEVO, beide voetballend in de 4e klasse.

Voorzitter Joep Peeters geeft in een korte toelichting aan Patrick Houtappels met spijt te zien vertrekken: “Het is een mooie kans voor Patrick die we hem niet willen onthouden en we wensen hem uiteraard veel plezier en succes hierbij. Tevens bedanken we hem voor alles wat hij de afgelopen maanden voor onze vereniging heeft gedaan.“

Ook de scheidende trainer wil iedereen bedanken die de vereniging een warm hart toedraagt en noemt met name spelers, staf en vrijwilligers. Houtappels blijft nog tot het einde van het jaar aan als hoofdcoach en trainer en zal dan zijn taken overdragen.

Daarnaast geeft Peeters aan zo snel mogelijk in gesprek te willen gaan met kandidaten voor de vrijgekomen positie. Binnen niet al te lange tijd hoopt hij namens de vereniging een geschikte opvolger te kunnen presenteren.

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech