Willen jullie Jubileum sponsor zijn?

SV Kronenberg viert dit jaar haar 90-jarig bestaan. In 1932 opgericht en nog steeds springlevend in het voetbalgekke Kronenberg. Met 3 seniorenteams en een eerste elftal dat bovenaan meestrijdt in de 5e klasse doen we het heel aardig.

In het weekend van 24 – 26 juni willen we dit jubileum vieren. En natuurlijk hebben we daar sponsoren voor nodig. Zo hebben we een feestavond op vrijdag en voor de jeugd onder 16 op zaterdagmiddag de FIFA skill games. De sponsoren willen we ook zeker wat moois bieden. Namelijk een echt VIP event waar je je relaties die van voetbal houden zeker mee naar toe kunt nemen. Wat gaan we doen?

Op zaterdag 25 juni om 17.00 uur is de aftrap van de wedstrijd SV Kronenberg 1 – Team Paul & Friends. De jeugdvrienden van Paul Verhaegh organiseren deze wedstrijd en proberen zeker ook wat voetbalvrienden van Paul in de afgelopen jaren in zijn team te krijgen. We zijn benieuwd hoe dit wedstrijdje gaat verlopen.

Om 19.00 uur staat er voor de VIP gasten een hapje en drankje klaar in de feesttent. Mooi even tijd om de wedstrijd na te bespreken en andere (voetbal) zaken.

Om 20.00 uur begint het Voetbalcafé KB. Topscoorder aller tijden van VVV Maurice Graef is onze host en presentator van deze avond. Als presentator bij TVL en zijn optredens bij de Rebellen in het theater heeft hij veel ervaring en zorgt hij zeker ook voor wat voetbalhumor. In een echte wedstrijd neemt hij ons in twee keer 45 minuten mee door de carrières van de gasten. En ook het publiek wordt interactief betrokken. Nuchter voetbalverstand is dan van belang.

En uiteraard zit Paul Verhaegh ook aan de grote tafel. Hoe kijkt hij terug op zijn voetballoopbaan? Zijn start in Nederland bij AGOVV daarna FC Den Bosch en Vitesse. De ervaringen als aanvoerder van FC Augsburg. Iedere week spelen tegen toppers uit de Bundesliga. En natuurlijk het unieke avontuur in Mexico met het WK 2014. Volop mooie voetbalmomenten en fantastische ervaringen. We willen het natuurlijk allemaal weten.

En met Albert van der Weide zorgen we voor een goede balans aan tafel. Hij was voetbalvriend van Johan Derksen bij Veendam (kloppen de verhalen van Johan ook?) en daarna jarenlang aanvoerder van VVV. Hij speelde samen met Dick Advocaat en tegen Louis van Gaal. Hij is nog steeds betrokken bij VVV in de jeugdopleiding en als wedstrijdanalist.

En dan hebben wij nog onze eigen Dany Vera band in de vorm van Sidewinder. Met muziek uit de jaren zestig en zeventig spelen zij de reclameblokken dicht.

Om alvast in de stemming te komen, kijk dan even naar de trailer van het Voetbalcafé KB.

Een mooi business 2 business event voor onze sponsoren. Willen jullie erbij zijn? En wil je meer weten over de sponsor mogelijkheden en VIP kaarten? In de bijlage vind je de flyer over de sponsorpakketten. Iedere vaste sponsor is al vriend van het jubileum en vervolgens kun je kiezen voor een sponsorpakket of zelf een pakket samenstellen met losse opties. Voor verdere vragen en sponsoring kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-53302821.

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden tot sponsoring van het jubileumweekend

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech