Om 17.00 uur komen de spelers van Kronenberg 1 en het team Paul & Friends het veld op. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden tussen de huidige jonge generatie van KB 1 en de gelouterde vedetten met Paul in hun midden. Net zoals het middagprogramma is de entree gratis.

Om 20.00 uur begint het Voetbalcafé KB. Topscoorder aller tijden van VVV Maurice Graef is onze host en presentator van deze avond. Als presentator bij TVL en zijn optredens bij de Rebellen in het theater heeft hij veel ervaring en zorgt hij zeker ook voor wat voetbalhumor. In een echte wedstrijd neemt hij ons in twee keer 45 minuten mee door de carrières van de gasten. En ook het publiek wordt interactief betrokken. Nuchter voetbalverstand is dan van belang.

En uiteraard zit Paul Verhaegh ook aan de grote tafel. Hoe kijkt hij terug op zijn voetballoopbaan? Zijn start in Nederland bij AGOVV daarna FC Den Bosch en Vitesse. De ervaringen als aanvoerder van FC Augsburg. Iedere week spelen tegen toppers uit de Bundesliga. En natuurlijk het unieke avontuur in Brazilië met het WK 2014. Volop mooie voetbalmomenten en fantastische ervaringen. We willen het natuurlijk allemaal weten.

En met Albert van der Weide zorgen we voor een goede balans aan tafel. Hij was voetbalvriend van Johan Derksen bij Veendam (kloppen de verhalen van Johan ook?) en daarna jarenlang aanvoerder van VVV. Hij speelde samen met Dick Advocaat en tegen Louis van Gaal. Hij is nog steeds betrokken bij VVV in de jeugdopleiding en als wedstrijdanalist.

En dan hebben wij nog onze eigen Dany Vera band in de vorm van Sidewinder. Met muziek uit de jaren zestig en zeventig spelen zij de reclameblokken dicht.

Er zijn staanplaatsen en een beperkt aantal VIP kaarten. De staanplaatsen kosten € 11,- per stuk en zijn incl. 2 consumptiebonnen. De VIP kaarten zijn zitplaatsen (incl. hapje eten om 19.00 uur en 5 consumpties). Deze kaarten kosten € 55,- per stuk. Via deze link kun je je kaarten bestellen:

  Scoor hier je kaarten

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech