"Hes dich botter onger de schoon zitten? Dich bis wal tien kier oetgegleeje"

Op het verlaten koude sportpark "De Heesbergen" stond Jolanda Pouwels met 2 kannen gefiltreerd zwart goud klaar en druppelde de 14 koppige selectie binnen. Blessureleed en afmeldingen dwongen Jac en John tot aanpassingen in de basiself.

Met een prima warming-up, potje kwark en een aantal flessen water tegen de hoofdpijn, stonden de oranjehemden om 11:00 uur aan de aftrap.

Kronenberg begon voortvarend en kreeg een aantal kleine mogelijkheden. Van dit alles was na 20 minuten weinig over en het spel viel hard terug. Meterik kon hier goed van profiteren, op deze 5 december wordt niet alleen door Sinterklaas cadeautjes uitgedeeld. Na een afketsende corner en een liggende Bart Mulders was het Kronenberg die na 27 minuten op een achterstand werd getrakteerd.

"Rustig jonges dr is nach tied zat, genne paniek" galmde over de velden. Het antwoord kwam snel. Teun, die in het eerste kwartier een beetje onzichtbaar was, kwam na goed werk van Jeffrey oog in oog te staan en schoot tegen de handen van de keeper. Als een duveltje uit een doosje stond Willem op de juiste plek en liet de keeper kansloos, 1-1.

Dit opstekertje had Kronenberg nodig om met goed spel de 1-1 tot de rust veilig te stellen. In de rust werden een drietal spelers gewisseld. En al weer had dit het juiste effect, al duurde het tot de 80e minuut voordat dit in cijfers uitgedrukt kon worden. Tibor kreeg de bal bij Boy, deze blonde klasbak schoot met een hard schot in de rechterhoek de 2-1 tegen de touwen. "oach jonges, hebben weej os alwer in de tes loate zeiken".

Meterik kreeg nog een aantal kleine kansen maar de overwinning werd over de streep getrokken. Geen geweldige wedstrijd maar ook die moeten gewonnen worden.

Tibor Herraets bedankt,
Xander Engels bedankt,
Jan Tielen bedankt,
Davy, van harte gefeliciteerd!!

Fijn weekend
Groetjes "Os"

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech