"Alsof iemand bej os prov.. profoserende provocerende pressing überhaupt ken spellen, gwn rennen"
"Ut is Lottum, want Grubbenvorst is gen derp"
Op een vorstige zondagochtend diende KB2 ruim voor aanvang aanwezig te zijn op het sportpark.
Jac herkende de afgelopen weken zijn eigen ploeg niet. Het was slechts een schim van de ploeg die in de beginfase van het seizoen een top 3 klassering in gedachten had en zelfs uitsprak. Mede door vele blessures waren de resultaten niet naar behoren. Dus straf, sorry papa.
Met 10 man aantreden zonder wissels bied weinig perspectief. Ook vandaag miste KB2 7 personen door blessures. Owja en dan had een deel nog een nachtje overgeslagen in de Jaarbeurs Utrecht. Kon KB2 met 4 spelers van het derde ook een thunderdome creëren op het harde en witte veld van de Heesbergen?
Onze doelman die afgelopen week voor het eerst in 8 weken weer meedeed was weeeerr geblesseerd.
Zijn tweelingbroer had een bakje teveel gehad en wilde midden in de nacht even voelen of het fietsstuur van Bart warmer was dan de zijne. Een radslag waar Simone Biles jaloers op zou zijn was een zeer pijnlijk resultaat. Bedankt voor de mooie 90 minuten vorige week, tot volgend jaar.
Owja ff terug naar de "klaagzang" van papa.
Warming-up moest beter, om huisarrest te voorkomen deed iedereen zijn best.
Een start die Jac droomde was het gevolg van ZIJN goede warming-up. Yorn schoot de bal geheel onverwacht van afstand over de doelman van Lottum. Jac kon een zakdoekje pakken om z'n broek van binnen schoon te vegen.
Op voorsprong komen tegen de nummer 3 van de competitie, wauw.
Na veel en goed verdedigend werk, werd na hard vechten, de muur toch doorbroken.
Een 1-1 en een 1-2 werden snel weggeven.
Boy, die door Lottum liefkozend de witte werd genoemd bleef gevaarlijk. Vele goede uitbraken en acties bleven echter onbenut.
Vlak voor het eind van de eerste helft liep "de Witte" weer door. Een goede actie en een bal Jur die op Paul aflegde resulteerde in de 2-2. Klasse Paul, basis en promotie naar 2 zit er aan te komen.
Met een gelijkspel de rust in, wat een weelde.
Na rust kon "papa Rob" welgeteld 47 jaar oud, tot verbazing van heel KB2, niet ingrijpen. Leeftijd speelt een rol tijdens wedstrijden met hoog tempo, lekker douchen met deze kou. Veel sterkte met het herstel pap.
Owja bijkomend probleem was een 2-3, jammer.
Na kordaat ingrijpen van gelegenheidskeeper Nick schoot het bij een uittrap in zn enkel. Als het enkel de enkel is kun je geen enkel risico nemen. Willem P mocht bij een achterstand opdraven als 3e doelman. Oranje uit en babyblauw aan. Veel kansen van Lottum werden gepareerd, vraag niet hoe trouwens.
Een uitbraak met als eindstation Jur kwam uit het niets ineens op de mat. Jur die normaal gesproken nooit verder komt dan de eigen helft stond pardoes 1 op 1 met de muur van Lottum. Koelbloedig, zoals de voorzitter het gewenst had, schoot Jur de 3-3 op het bord. Elk seizoen maximaal een doelpunt, deze was nodig. Nog 10 minuten volgehouden en dus een punt gestolen. Hulde aan Jac!
Lieve Jac we zullen nooit meer vervelend doen.
Supporters bedankt,
Nick, Paul, Rob Eric en Guus bedankt.
Volgende week, mits moeder natuur het toelaat, SVEB thuis.
Groetjes Os
  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech