“Loat mej mar ff met rust” ~ BM

Om kwart voor 11 kwamen de mannen van KB2 het voor de seizoensopening opgetogen sportpark opgelopen. Bart M. kwam te laat en deze lijn zou hij ook doortrekken in de wedstrijd. De mannen van Wittenhorst stapte in volledig tenue uit de auto. Chapeau hoor zo’n enthousiaste tegenstander hebben wij nog nooit gehad.

Voor de wedstrijd kregen we te horen dat Wittenhorst waarschijnlijk de betere partij zou zijn. Het overschatten van de tegenstander pakte goed uit en binnen 10 minuten schoot Jur de 1-0 tegen de touwen, iets wat zeer ongewoon is voor 2. We voetbalde goed verder maar de 2-0 bleef uit. Je verwacht het niet maar ondanks het goede spel wist Wittenhorst uit een steekbal de 1-1 te maken. Het KB2-kaartenhuis stortte ouderwets in elkaar. Uit een vrije trap die de mannen uit Horst goed bij elkaar wisten te discussiëren viel de 1-2. De 1-3 was een gevolg van miscommunicatie tussen Bart en zijn verdediging. Met deze stand mochten we thee gaan drinken.

Bij ons kopje lauwe earl grey kregen we terecht te horen dat het een stuk beter moest de tweede helft. De tweede helft wisten we de vermoeide Horstenaren onder druk te zetten. Maar Bart M. was net Perkamentus in de Orde van de Fenix, hij moest en zou de gifbeker leegdrinken, weer te laat 1-4. Te laat komen is bij ons €10 boete als dit in de wedstrijd ook zou gelden had Bart nu twee tientjes mogen dokken. Het laatste halfuur waren de kansen voor ons, deze werden helaas niet afgemaakt en als ze afgemaakt werden stak de grens er een vlagje voor. We eindigen met een taaie 1-4 nederlaag. Het verdriet werd verwerkt met de nodige pilsjes in het zonnetje bij de opening van de vernieuwde kantine.
We go again!!

Paul bedankt!
Ruud bedankt voor je aanwezigheid!
Bedankt en excuses aan de grote hoeveelheid supporters.

Xx Os

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech