't Ven, 't Ven, dun optocht van 't Ven!
Op een glazige zondagmorgen moesten de oranjemannen aantreden tegen FVC. Na twee zwaarbevochten overwinningen op MVC en Koningslust wisten we dat dit ook weer een zware wedstrijd zou worden.
Zonder de bemoedigende uitspraken van Hoffie (en 6 andere geblesserde) moesten we het zaakje zien te klaren. Keeper Hiquita die al weken een sta in de weg is voor de tegenstanders was de avond ervoor naar de Snollebollekes geweest en ging in de eerste helft van Links naar Rechts door zijn goal om de 0 te houden. En met succes!
Aan de andere kant was KB3 uiterst effectief met 3 goals uit 3 kansen. Helaas werd er 1 goal afgekeurd voor buitenspel.
TvD brak de ban, met zijn eerste balcontact welke bestond uit een keihard schot van Rick die terugkwam tegen het iets te groot uitgevallen hoofd van Thijs in het doel viel. Hiermee pakte hij de topscoorderstitel weer iets stevigger in handen.
De 2-0 viel door een uitstekende steekbal van Nick, onze kapitein draaie op een draaivlak van 6 bij 6 om zijn as en stak de bal prachtig in de diepte. Niels vd M. gebruikte zijn 1 sprint per wedstrijd tactiek dus al in de 20e minuit van de wedstrijd en bekroonde dat met een doelpunt.
Na een aantal corrigerende tikken van de coach in de rust (welke uit voorzorg uit het kleedlokaal verwijderd werd) kwam Kronenberg getergd uit de rust. Helaas bleef het spel de eerste 15 minuten hetzelfde. Totdat een penalty, benut door Paul J., een einde maakte aan alle spanning. 3-0.
Joost, het waren 15 fantastische minuten.
Joep T. bedankt en tot over 2 weken!
Supporters, bedankt!
Rubie, bedankt voor de bitterballen
  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech