Het bestuur van SV Kronenberg moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de tweede seizoenshelft. De huidige hoofdcoach, Patrick Houtappels, heeft onlangs aangegeven dat hij zich vanaf januari wil richten op een nieuwe uitdaging in zijn werkgebied. Zijn nieuwe uitdaging, waar de club hem mee feliciteert en alle succes bij wenst, gaat teveel tijd kosten om zich voor de volle 100% in te kunnen blijven zetten voor SV Kronenberg.

Patrick Houtappels staat sinds dit seizoen aan het roer bij SV Kronenberg en trainde daarvoor BEVO, beide voetballend in de 4e klasse.

Voorzitter Joep Peeters geeft in een korte toelichting aan Patrick Houtappels met spijt te zien vertrekken: “Het is een mooie kans voor Patrick die we hem niet willen onthouden en we wensen hem uiteraard veel plezier en succes hierbij. Tevens bedanken we hem voor alles wat hij de afgelopen maanden voor onze vereniging heeft gedaan.“

Ook de scheidende trainer wil iedereen bedanken die de vereniging een warm hart toedraagt en noemt met name spelers, staf en vrijwilligers. Houtappels blijft nog tot het einde van het jaar aan als hoofdcoach en trainer en zal dan zijn taken overdragen.

Daarnaast geeft Peeters aan zo snel mogelijk in gesprek te willen gaan met kandidaten voor de vrijgekomen positie. Binnen niet al te lange tijd hoopt hij namens de vereniging een geschikte opvolger te kunnen presenteren.

Onderwerp: Jouw stem telt! Steun onze Terreincommissie
voor de Publieksprijs - Avond van de Sport 2023

Beste leden,

Met trots kunnen wij delen dat de Terreincommissie van onze vereniging is genomineerd voor de Sportwaarderingsprijs van de Avond van de Sport 2023!

Dit initiatief van Sport aan de Maas, in samenwerking met Gemeente Horst aan de Maas, belicht de onmisbare inspanningen van sportvrijwilligers binnen onze gemeente. Als bestuur hebben wij onze Terreincommissie genomineerd voor deze prijs, omdat wij vinden dat ze dit verdienen voor al het vrijwilligerswerk dat ze voor onze club hebben gedaan.

Laten we samen als vereniging laten zien dat we onze vrijwilligers waarderen,
en stemmen op onze Terreincommissie om ze kans te laten maken op de
Publieksprijs en ze zo extra in het zonnetje te zetten!

Stemmen is eenvoudig en kan online via: https://expedities.negen.nl/avond-van-de-sport-gemeente-horst-aan-de-maas/ of via onderstaande QR-code. Hier kun je je ook al aanmelden als je aanwezig wil zijn bij de Avond van de Sport.

 

Over de Avond van de Sport
Datum: maandag 20 november 2023
Tijd: van 19:30 tot ca. 21:30 uur
Locatie: Cultureel Centrum ’t Gasthoês in Horst 

Het doel van deze avond is de erkenning en waardering van sportvrijwilligers en sportinitiatieven binnen onze gemeente. Met een divers programma belooft het net als vorige edities een mooie avond te worden. Zo is er een interview met voormalig hockey-international Maartje Paumen. Daarnaast is er een interactieve sportquiz die wordt gepresenteerd door all-time VVV-topscorer Maurice Graef. De avond wordt gepresenteerd door Glenn Seelen uit Grubbenvorst.

Laat je stem horen en steun onze Terreincommissie

Alvast bedankt!

 

Sportieve groeten,

 

De competitie is ondertussen alweer begonnen, maar in de nieuwsbrief van oktober blikken we nog even terug op de bekerwedstrijden die Kronenberg 1 en een combinatieteam van Kronenberg 2 en 3 afwerkten.

Beste leden, supporters, vrijwilligers en sponsoren,

We zijn ontzettend blij om jullie allemaal uit te nodigen voor de feestelijke opening van onze vernieuwde kantine!

Kronenberg 1, 2 en 3 spelen allemaal hun eerste thuiswedstrijd van de competitie, kom hen dus zeker aanmoedigen! Vanaf 12:30 uur staat er een kop koffie en stuk vlaai van de club klaar, waarna om 13:15 uur de vernieuwde kantine officieel zal worden geopend. Er is een springkussen aanwezig voor de kids en na de wedstrijd van Kronenberg 1 zal onder het genot van een frietje en snack het eerste potje darts op de nieuwe dartwand worden gegooid.

Laten we met iedereen die betrokken is bij de vereniging het seizoen goed aftrappen en er een mooie dag van maken!

Programma voorbereiding

Datum Activiteit Aanvang
Dinsdag 12 september Trainen

19:30

Vrijdag 15 september Trainen

19:30

Zaterdag 16 september Trainingsweekend

11:00

Zondag 17 september

Trainingsweekend

Kronenberg 1 - ASV'33 1 (oefen)

Kronenberg 2 - SVEB / Sporting S.T. 6


14:30

11:30

Dinsdag 19 september

Trainen

19:30

Vrijdag 22 september

Trainen

19:30

Zondag 24 september

Start competitie

Kronenberg 1

Kronenberg 2

Kronenberg 3

 

 

Nu de eindfase van het seizoen langzaam ingaat en de temperatuur stijgt willen we weer starten met de pupil van de week! Het zijn van de pupil van de week houdt in dat je de hele wedstrijddag mag meelopen tijdens een thuiswedstrijd van Kronenberg 1. Je mag onder andere meeluisteren met de laatste aanwijzingen van de trainer, een balletje trappen tijdens de warming-up en natuurlijk de aftrap verrichten en scoren! De wedstrijd mag je bekijken vanuit de dug-out en je krijgt natuurlijk ook wat lekkers…
Lijkt het jou leuk om tijdens een thuiswedstrijd van Kronenberg 1 pupil van de week te zijn? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam, leeftijd en mobiel nummer. Wij zullen dan verder contact met je opnemen. Lid zijn van SV Kronenberg is geen vereiste om pupil van de week te worden, meld je dus ook zeker aan als je geen lid bent!

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om SV Kronenberg sportkleding online te bestellen, via onderstaande link kun je eenvoudig de gewenste artikelen bestellen:

https://www.jakosport.nl/nl/team/sv_kronenberg/

 

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech