Dinsdag 3 januari vond de eerste dart avond in de kantine plaats, waar DC Umme 3 het opnam tegen DC De Magere Tegelen.

Voortaan zal er altijd Hertog Jan bier door de tap vloeien in de kantine. Dus zin in een lekker biertje, potje darts of Champions League en minisnacks? Kom dan eens op dinsdagavond langs in de kantine!

Ook dit jaar gaan we samen met 3 verenigingen het oudpapier in Kronenberg en Evertsoord weer ophalen.
Hier onder de namen van de leden die inmgeroosterd zijn om een zaterdag mee te helpen.
Sta je op de lijst noteer dan de deze datum in je agenda!
Mocht je zelf niet kunnen die datum, neem dan zelf contact op met je reserve voor die datum.
Zorg in alle gevallen dat er iemand die dag aanwezig is.

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Papier ophaalschema 2023 SV Kronenberg
Datum Ophaler Reserve
14-jan Pierre van Lin Rob Hofmans
11-feb Koen Hoogers Luuk Maas
11-mrt Bram Wijnhoven Koen Hoogers
8-apr Jose Bovee Jan Tielen
13-mei Lars Maes Pierre van Lin
10-jun Piet Janssen
8-jul Luuk Maas Bram Wijnhoven
12-aug Rob Hofmans Mark Philipsen
9-sep Hubert van den Beuken Hans reinders
14-okt Pieter Taks Piet Teeuwen
11-nov Mark Philipsen Bart Mulders
9-dec Bart Mulders Lars Maes

Patrick Houtappels (39 jaar) uit Meijel start in het seizoen 2023-2024 als hoofdtrainer van Kronenberg 1. Patrick is nu bezig aan zijn derde seizoen bij vierdeklasser BEVO waarmee hij de eerste periode heeft gewonnen. Hij volgt daarmee René Hoogers, die zich gaat toeleggen op de cursus UEFA B, na drie jaar op. De technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat Patrick past bij de club en de huidige spelersgroep, hij kan ze weer een stapje verder brengen.

SV Kronenberg en Patrick zijn geen onbekenden van elkaar. In het verleden heeft Patrick met zijn voetbalschool Football4Fun winterclinics voor de jeugd verzorgd en was hij met zijn school aanwezig bij twee edities van de Paul Verhaegh Penaltybokaal. “Vanaf die tijd volg ik de club in het nieuws en op de socials. Dus ook jullie successen vorig seizoen” geeft Patrick aan in het eerste gesprek. En in de bekerronde van dit jaar speelde hij al tegen Kronenberg 1: “Ik herkende zelfs een paar spelers van de vroegere voetbalclinics.” Op het veld zag hij een sterk spelend Kronenberg: “Het is zeker een jonge en talentvolle groep waar ik graag mee ga werken.”

De basis voor volgend seizoen is door de technische commissie gelegd, een verdere invulling van de staf is de volgende stap. Wij wensen Patrick en BEVO veel succes met de rest van het lopende seizoen. En ook René en de mannen van Kronenberg 1 wensen we alle succes voor de tweede seizoenshelft.

SV Kronenberg is voor het komende seizoen op zoek naar een trainer/coach voor het eerste elftal dat uitkomt in de 4e klasse. We zoeken een enthousiaste coach die de huidige jonge selectie nog een stapje verder brengt. Uiteraard beschik je over de juiste diploma’s en ervaring en ben je communicatief en tactisch sterk. Herken je je hierin reageer dan naar onderstaande mailadres.

Reacties:

Over SV Kronenberg

We zijn een kleine club uit een echt voetbaldorp (in 1932 opgericht) met een relatief jonge en getalenteerde selectie. We hebben voor de jeugd al jaren een samenwerking met Sparta’18. De spelers hebben in de jeugd altijd in de hoofdklasse gespeeld. Vorig jaar zijn we kampioen geworden in de 5e klasse en nu staan we netjes in het linker rijtje.

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om SV Kronenberg sportkleding online te bestellen, via onderstaande link kun je eenvoudig de gewenste artikelen bestellen:

HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech