Afgelopen weekend heeft ons het bericht bereikt dat ons gewaardeerde lid Wim van den Beuken is overleden.
Wim is altijd betrokken geweest bij onze vereniging. In zijn jonge jaren als voetballer en later als bestuurder en vrijwilliger De laatste jaren was Wim nog actief als beugelaar.
De beugelaars β€˜Groep Kroenenberg’ hebben van zijn beugelkunsten genoten.

Naast het sportieve aspect waren voor Wim ook de sociale contacten met de overige leden van de vereniging belangrijk en was hij altijd in voor een praatje.Β 

Wij wensen zijn familie heel veel sterkte met dit verlies en zullen zijn enthousiaste verhalen en aanwezigheid missen.

SVΒ Kronenberg

Wim met Paul Verhaegh tijdens het jubileumweekend

Zaterdag 4 mei staat er een prachtig affiche op het programma in de Duitse Bundesliga: Borussia Dortmund – FC Augsburg. Er wordt vanuit de kantine van SV Kronenberg weer een busreis naar deze mooie wedstrijd georganiseerd. Er zal worden plaatsgenomen in het uitvak (met uitzicht op Die Gelbe Wand) om Paul Verhaeghs oude club naar de drie punten te schreeuwen.

De kantine op Sportpark De Heesbergen zal vanaf 10:30 uur open zijn voor een kop koffie, waarna de bus om 11:15 uur richting het Signal Iduna Park vertrekt.

Voor 49,- ga jij mee met deze voetbaltrip. Trommel je vrienden op en meld je aan via https://bundesligafans.nl/nl/INSCHRIJVEN/!

Datum en tijd zijn onder voorbehoud van definitieve wedstrijdplanning van de DFB.

Voor meer informatie en updates, houd www.bundesligafans.nl in de gaten.

Vanaf dit seizoen is het mogelijk om SV Kronenberg sportkleding online te bestellen, via onderstaande link kun je eenvoudig de gewenste artikelen bestellen:

https://www.jakosport.nl/nl/team/sv_kronenberg/

Β 

Β  HOOFDSPONSOR Β  STERSPONSOR
az drotech