SV Kronenberg hecht er grote waarde aan dat iedereen die betrokken is bij de vereniging op een fijne en veilige manier kan genieten van de voetbalsport. Leden, vrijwilligers en ouders kunnen zaken waarnemen, die hen zorgen baren, en waaruit mogelijk zou kunnen blijken dat het welzijn of de veiligheid van een ander lid in gevaar is.

Bespreek je dit liever niet (direct) met leiders, trainers of bestuursleden dan kun je vanaf nu terecht bij 1 van de 3 vertrouwenspersonen waar we in samenwerking met Sparta'18 gebruik van kunnen maken

De vertrouwenspersonen zijn:

 • Ilonka Wolters             Orthopedagoog
 • Patrick van Limpt         Huisarts
 • Esther Castermans       Psycholoog

De vertrouwenspersonen zijn te bereiken op het emailadres van Sparta'18, dat uitsluitend voor de vertrouwenspersonen toegankelijk is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de vertrouwenspersonen is te vinden op de site van Sparta'18: https://www.sparta18.nl/821/vertrouwenspersoon/

Om 10.30 staat de koffie en vlaai klaar voor de oud(leden), vrijwilligers en spelers van Kronenberg 2 en Kronenberg 3. Hierna is er een onderlinge wedstrijd van spelers van ons tweede en derde elftal, vrijwilligers en (oud) leden. Wil jij als oud speler of vrijwilliger mee doen? 

  Meld je hier aan oud lid of vrijwilliger

Aansluitend start het frühshoppen. Aan lange tafels met (oud) spelers, trainers, vrijwilligers, supporters en sponsoren. Iedereen is welkom voor een gezellige middag in de tent. Met optredens van Rob Zanders en Joske en DJ Corné is er gegarandeerd sfeer. Een heerlijke middag om met je (oud) teamgenoten herinneringen aan je eigen glorie jaren op te halen.

De entree is deze dag gratis

 

Om 17.00 uur komen de spelers van Kronenberg 1 en het team Paul & Friends het veld op. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden tussen de huidige jonge generatie van KB 1 en de gelouterde vedetten met Paul in hun midden. Net zoals het middagprogramma is de entree gratis.

Om 20.00 uur begint het Voetbalcafé KB. Topscoorder aller tijden van VVV Maurice Graef is onze host en presentator van deze avond. Als presentator bij TVL en zijn optredens bij de Rebellen in het theater heeft hij veel ervaring en zorgt hij zeker ook voor wat voetbalhumor. In een echte wedstrijd neemt hij ons in twee keer 45 minuten mee door de carrières van de gasten. En ook het publiek wordt interactief betrokken. Nuchter voetbalverstand is dan van belang.

En uiteraard zit Paul Verhaegh ook aan de grote tafel. Hoe kijkt hij terug op zijn voetballoopbaan? Zijn start in Nederland bij AGOVV daarna FC Den Bosch en Vitesse. De ervaringen als aanvoerder van FC Augsburg. Iedere week spelen tegen toppers uit de Bundesliga. En natuurlijk het unieke avontuur in Brazilië met het WK 2014. Volop mooie voetbalmomenten en fantastische ervaringen. We willen het natuurlijk allemaal weten.

En met Albert van der Weide zorgen we voor een goede balans aan tafel. Hij was voetbalvriend van Johan Derksen bij Veendam (kloppen de verhalen van Johan ook?) en daarna jarenlang aanvoerder van VVV. Hij speelde samen met Dick Advocaat en tegen Louis van Gaal. Hij is nog steeds betrokken bij VVV in de jeugdopleiding en als wedstrijdanalist.

En dan hebben wij nog onze eigen Dany Vera band in de vorm van Sidewinder. Met muziek uit de jaren zestig en zeventig spelen zij de reclameblokken dicht.

Er zijn staanplaatsen en een beperkt aantal VIP kaarten. De staanplaatsen kosten € 11,- per stuk en zijn incl. 2 consumptiebonnen. De VIP kaarten zijn zitplaatsen (incl. hapje eten om 19.00 uur en 5 consumpties). Deze kaarten kosten € 55,- per stuk. Via deze link kun je je kaarten bestellen:

  Scoor hier je kaarten

We starten het weekend met de receptie van Kronenberg 1. Vanaf 19.00 uur tot 20.30 is er de mogelijkheid om de spelers en begeleiders een handje te komen geven. Direct na de receptie gaan we verder met de feestavond.

Op het podium staat de band From USA en met DJ’s Max en Tijn belooft dit een mooi feestje te worden. De tent gaat om 19.00 uur open en de entree is gratis.

 

Scoor je eigen FIFA skill kaart

Ben jij tussen de 5 en 15 jaar, doe dan mee aan de SV Kronenberg FIFA Skill Games en scoor je eigen persoonlijke FIFA skill kaart.

Op zaterdag 25 juni organiseren we tussen 13:00 uur en 15:30 een spectaculair FIFA skill game tournament. Wil jij je skills laten zien en een eigen hoge FIFA skill kaart scoren, dan heb je hiervoor zaterdag de kans.

In spelvorm spelen we enkele FIFA skill games, zoals passing, snelheid, dribbelen en schieten. Aan de hand van de punten die je per onderdeel behaald, scoor je jouw eigen score voor op je persoonlijke FIFA skill kaart. Ben jij de nieuwe Virgil van Dijk of Frenkie de Jong? Kom je skills laten zien, geef je op en doe mee!

  Meld je hier aan voor de FIFA skill games

Willen jullie Jubileum sponsor zijn?

SV Kronenberg viert dit jaar haar 90-jarig bestaan. In 1932 opgericht en nog steeds springlevend in het voetbalgekke Kronenberg. Met 3 seniorenteams en een eerste elftal dat bovenaan meestrijdt in de 5e klasse doen we het heel aardig.

In het weekend van 24 – 26 juni willen we dit jubileum vieren. En natuurlijk hebben we daar sponsoren voor nodig. Zo hebben we een feestavond op vrijdag en voor de jeugd onder 16 op zaterdagmiddag de FIFA skill games. De sponsoren willen we ook zeker wat moois bieden. Namelijk een echt VIP event waar je je relaties die van voetbal houden zeker mee naar toe kunt nemen. Wat gaan we doen?

Op zaterdag 25 juni om 17.00 uur is de aftrap van de wedstrijd SV Kronenberg 1 – Team Paul & Friends. De jeugdvrienden van Paul Verhaegh organiseren deze wedstrijd en proberen zeker ook wat voetbalvrienden van Paul in de afgelopen jaren in zijn team te krijgen. We zijn benieuwd hoe dit wedstrijdje gaat verlopen.

Om 19.00 uur staat er voor de VIP gasten een hapje en drankje klaar in de feesttent. Mooi even tijd om de wedstrijd na te bespreken en andere (voetbal) zaken.

Om 20.00 uur begint het Voetbalcafé KB. Topscoorder aller tijden van VVV Maurice Graef is onze host en presentator van deze avond. Als presentator bij TVL en zijn optredens bij de Rebellen in het theater heeft hij veel ervaring en zorgt hij zeker ook voor wat voetbalhumor. In een echte wedstrijd neemt hij ons in twee keer 45 minuten mee door de carrières van de gasten. En ook het publiek wordt interactief betrokken. Nuchter voetbalverstand is dan van belang.

En uiteraard zit Paul Verhaegh ook aan de grote tafel. Hoe kijkt hij terug op zijn voetballoopbaan? Zijn start in Nederland bij AGOVV daarna FC Den Bosch en Vitesse. De ervaringen als aanvoerder van FC Augsburg. Iedere week spelen tegen toppers uit de Bundesliga. En natuurlijk het unieke avontuur in Mexico met het WK 2014. Volop mooie voetbalmomenten en fantastische ervaringen. We willen het natuurlijk allemaal weten.

En met Albert van der Weide zorgen we voor een goede balans aan tafel. Hij was voetbalvriend van Johan Derksen bij Veendam (kloppen de verhalen van Johan ook?) en daarna jarenlang aanvoerder van VVV. Hij speelde samen met Dick Advocaat en tegen Louis van Gaal. Hij is nog steeds betrokken bij VVV in de jeugdopleiding en als wedstrijdanalist.

En dan hebben wij nog onze eigen Dany Vera band in de vorm van Sidewinder. Met muziek uit de jaren zestig en zeventig spelen zij de reclameblokken dicht.

Om alvast in de stemming te komen, kijk dan even naar de trailer van het Voetbalcafé KB.

Een mooi business 2 business event voor onze sponsoren. Willen jullie erbij zijn? En wil je meer weten over de sponsor mogelijkheden en VIP kaarten? In de bijlage vind je de flyer over de sponsorpakketten. Iedere vaste sponsor is al vriend van het jubileum en vervolgens kun je kiezen voor een sponsorpakket of zelf een pakket samenstellen met losse opties. Voor verdere vragen en sponsoring kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/app naar 06-53302821.

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden tot sponsoring van het jubileumweekend

Voorgaande jaren kwamen onze jeugdleden bij u aan de deur om loten te verkopen van de Grote Club Actie.
Dit jaar hopen via online verkoop de loten te verkopen. Kijk hiervoor op onze facebookpagina of website. Beide acties worden van harte aanbevolen!!

Loten kopen kan heel eenvoudig via deze link; https://lot.clubactie.nl/lot/s.v.---kronenberg/100510 

 

Activiteiten jeugd

Periode Activiteit
juli/begin augustus

bekendmaking teamindeling spelers, trainingstijden, trainers/leiders

laatste week bouwvak vakantie Jako voetbalweek
vanaf begin augustus aanvang trainingen
begin september bekerwedstrijden
begin september aanvang (najaars)competitie
begin december – half februari

winterstop activiteiten (WSA)
Zaalvoetbal zaterdag ochtend

februari vervolg  (voorjaars)competitie
eind mei  einde competitie
Laatste thuiswedstrijd Super Saturday
mei – juni deelname diverse toernooien
mei – juni  slottraining, ouder-kind training
vanaf ongeveer Pinksteren  zomerstop tot begin augustus

Na de zomer start de Grote Clubactie. Hier doen alle jeugdleden aan mee om de clubkas te spekken.

Aan/Afmelding lidmaatschap

Nieuwe leden kunnen uitsluitend aangemeld worden bij de secretaris (Stork Vermeulen) middels een aanmeldingsformulier. Het aanmeldformulier is te vinden op de (vernieuwde) website van SV Kronenberg.

Afmelden kan alleen middels een afmeld formulier bij de secretaris.

Bij afmeldingen op of na 1 juni wordt de KNVB afdracht in rekening gebracht.

 

Kledingvoorschriften

Oranje shirt, deze krijgen de spelers van SV Kronenberg en blijft eigendom van de club.

 

Zelf aanschaffen:

Witte broek, oranje voetbalsokken, voetbalschoenen en scheenbeschermers (deze zijn verplicht voor alle spelers).

 

Jeugdreglement:

De vereniging spant zich in om in het jeugdvoetbal te zorgen voor een goede opleiding en begeleiding van de speler, waarbij elke speler even belangrijk is en zo veel mogelijk plezier moet kunnen beleven aan de voetbalsport. Tevens streven we ernaar dat elke speler  zoveel mogelijk in een team staat welk past bij zijn / haar spelniveau. In de praktijk kan dat betekenen dat spelers niet altijd bij leeftijd genoten en/of vriendjes ingedeeld staan.

Naast wedstrijden worden er diverse nevenactiviteiten georganiseerd. Deelnemen hieraan is niet verplicht, doch wel zéér wenselijk, b.v. zaalvoetbal, winteractiviteiten en toernooien.

Om dit alles mogelijk te maken zal ook de jeugdspeler een bijdrage moeten leveren. Dit betekent onder meer het volgende:

 • Op tijd zijn bij de trainingen en wedstrijden. Bij verhindering voor training op tijd afmelden bij een van de trainers. Bij verhindering voor wedstrijden op tijd afmelden bij de leiders.
 • Regelmatig én met inzet trainen.
 • Zorg voor het in goede staat verkeren van het tenue en de voetbalschoenen.
 • Het dragen van scheenbeschermers is verplicht .
 • De aanwijzingen van de leiders en trainers opvolgen.
 • Het veld en de gebouwen netjes houden. Dit houdt in dat onder andere de kleedlokalen na een wedstrijd of training door jeugdspelers gepoetst worden.
 • Zuinig zijn op de ballen en andere materialen.
 • Gedraag je correct tegen je medespelers, tegenspelers, scheidsrechters, enz.
 • Douchen is verplicht na training en wedstrijd. I.v.m. hygiëne zijn badslippers verplicht !!!
 • Doe kettinkjes, horloge, ringen, e.d. af.
 • Heb je wensen, een idee of problemen, praat er over met je leider of trainer. Helpt dat niet, dan kun je contact opnemen met de jeugdcommissie.
 • Voor roken en voor het gebruik van alcohol geldt, dat dit voor geen enkele jeugdspeler is toegestaan tijdens training of wedstrijd en nooit in het kleedlokaal.
 • Het vertrekpunt bij uitwedstrijden is de kerk in Kronenberg. Voor de combinatie teams met Sparta '18 wordt dit onderling afgesproken.
 • Vanaf de JO-12 spelen de junioren in combinatie teams met Sparta '18.
 • In het algemeen zullen nieuwe (mini) pupillen, JO-9, JO-10 en JO-11 eerst bijna een half jaar mee trainen alvorens (regelmatige) deelname aan wedstrijden mogelijk is. Het eerste halfjaar is het lidmaatschap gratis.
 • Publicaties worden in het algemeen in het Klökske en op de site geplaatst. Hierbij geldt dat de site de meest actuele informatie zal bevatten, denk hierbij aan afgelastingen en/of wijzigingen.

 

Rol ouders:

Vervoer naar wedstrijden
Voor het vervoer naar wedstrijden wordt een beroep gedaan op de ouders. Alle ouders ontvangen aan het begin van de najaars- en voorjaarsreeks van de leiders een rij-, was-, en kantineschema. In dit schema wordt aangegeven wanneer de ouders geacht worden te rijden, shirts te wassen en kantinedienst te draaien. Is men onverhoopt verhinderd, gelieve dan te ruilen met een andere ouder. De rijdende ouders / chauffeurs zijn / blijven verantwoordelijk voor een veilig vervoer! Ouders die niet in bezit zijn van een auto kan een bijdrage in de vervoerskosten gevraagd worden.

 

Kantinedienst

Elke ouder wordt één of meerdere keren ingepland om mee te helpen in de kantine. Meestal van 9:00-13:00 uur tijdens de thuiswedstrijden. Het schema wordt gemaakt aan het begin van het seizoen.

 

Wassen shirts

Elke jeugdspeler heeft in het seizoen één of meerdere keren de taak om de voetbalshirts te wassen. Het schema wordt gemaakt aan het begin van het seizoen.

 

Wij zijn een waardevolle club

Om te benadrukken dat de vereniging veel waarde hecht aan normen en waarden en dit ook uit gedragen wil zien door de leden, ondersteunt SV Kronenberg  de initiatieven  van ‘de waardevolle club’  gedragsconvenant. De deelnemende verenigingen hebben hierin afgesproken om respectvol met tegenstanders, scheidsrechters en medespelers om te gaan en de vastgelegde regels op een juiste wijze na te leven. Ook ouders en  toeschouwers worden geacht deze initiatieven te ondersteunen en als zodanig bijvoorbeeld commentaar op beslissingen van scheidsrechters achterwege te laten.

Als iedereen hieraan meewerkt kunnen wij zeggen “Wij zijn een waarde volle club”.

 

Verzekering

Ieder betalend lid van de SV Kronenberg is automatisch lid van de KNVB en zijn dan aanvullend W.A. verzekerd tegen ongevallen van, naar en tijdens verenigingsactiviteiten, inclusief uitstapjes en toernooien. In voorkomende gevallen kan hierop een beroep gedaan worden via onze secretaris.

Disclaimer: Ten gevolge van wijzigingen door de KNVB kan dit in de toekomst anders zijn.

Zoals veel verenigingen hebben wij als kleine vereniging ook de inzet van vrijwilligers nodig om de exploitatie de vereniging rond te krijgen. We verwachten van onze leden dat ze naast het sporten ook een of meerdere vrijwilligerstaken per seizoen uitvoeren.

Jeugd

Voor onze jeugdleden betekent dit dat de ouders gevraagd worden om een keer een kantine dienst te draaien en bij uitwedstrijden mee te rijden. De jeugdleden zelf gaan elk najaar op pad om de loten van de grote clubactie te verkopen.

Senioren

Van de seniorenleden wordt verwacht dat ze kadertaken op zich nemen, leider of trainer van de jongste leden. Daarnaast dient elk seniorenlid een extra vrijwilligerstaak uit te voeren, of een poortwachtersdienst bij de Peelbergen of het ophalen van oud papier. Voor het ‘werken’ bij de Peelbergen worden alle leden ouder dan 16 jaar ingevoerd in Roosterplaats. Via dit programma kunnen de leden hun eigen ‘diensten’ invullen.

Vooral deze laatste 2 taken zijn belangrijk voor de vereniging omdat deze extra geld genereren. De overige taken zijn nodig om de jongste leden met plezier te laten sporten. Daarnaast zullen incidenteel taken uitgevoerd moeten worden waarbij we de hulp inroepen van onze leden.

Als we samen de schouders eronder zetten, kunnen we nog lang met veel plezier blijven sporten in Kronenberg.

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!!!

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech