Op een heerlijk zonnige zondagochtend stonden er weer 15 topfitte oranjehemden klaar voor de wedstrijd tegen de koploper van de 6e klasse-27 op het programma.
De Zwarte-oranje-rode fusieclub uit Swolen en Tienray won vorige wedstrijden met grote uitslagen.
Een sterke start was dus erg wenselijk en dat kwam er ook. Kronenberg begon goed aan de wedstrijd al was in alles te merken dat Sporting niet voor niets de ranglijst aanvoerde.
De verdediging stond als een huis en de speldenprikjes die Sporting produceerde konden door Bram makkelijk gepareerd worden. Bart, die door een fantastische Bram vervangen werd, kwam nog voor rust als linksbuiten in 't veld. Schoenmaker blijf bij je leest is het advies.
Tot de thee bleef de brilstand op het fictieve scorebord staan.

Ook in de tweede helft delfde kronenberg niet het onderspit en bleef actief verdedigen. Tot de 75e minuut werden de aanvallen van Sporting gepareerd. Maar zoals een voetbalregel geldt..
"Oeit valt dean dan toch enne kier binnen" met een droog schot in de linkerhoek werdt de fantastisch keepende Bram verslagen en de 0-1 stond genoteerd.
Daarna viel de Kronenbergse defensie als een kaartenhuis in elkaar en volgde binnen 10 minuten nog 4 doelpunten waardoor de Sportingers er toch met de volle buit van door gingen.
15 minuten voor tijd was voor de all-time cultheld van Kronenberg 2 de tijd aangebroken om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.
Net als Fabio Capello bij Marco Van Basten was trainer Jac geëmotioneerd door het afscheid van slachthuis WP op de Kronenbergse velden. Niet een kapotte enkel maar de ontbrekende motivatiespier en de onregelmatige uren werk werd het Willem Philipsen toch te veel om 1 maal per week de moed te verzamelen.
Willem vanuit Kroenenberg 2 ontzettend bedankt voor de tomeloze inzet en de sfeer binnen en buiten de velden. Weej zullen dich missen binnen de strak gekalkte lijnen maar voor een goede 3e helft ben je uiteraard van harte welkom.

Op zondag 21 november mogen de heren zich revancheren tegen de tricolores uit Oirlo-Castenray.

Supporters bedankt
Jilles de Theije en Guus Tielen bedankt.

Tot de 21e
Groetjes "Os"

  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech