Op de druilerige zondagmorgen om 10:15uur stonden de 15 koppige oranjemannen weer fris en fruitig op Sportpark "De Heesbergen".
Met fonkelnieuwe "Bustastische" shirts van STAR en een nieuwe aanvoerdersband kon deze wedstrijd bij voorbaat al niet meer stuk.
Of de fysieke gesteldheid van de SVOC'ers bij aanvang van de wedstrijd invloed had houden we even in het midden.
Voor de wedstrijd kregen we al te horen dat de meesten uit Oirlo met hun hoofd bij de discotheek in Duitsland zaten maar om 11:00uur stonden ze, al dan niet met glazige ogen, op het veld... Chapeau..

In de eerste 15 minuten bleek het overwicht van Kronenberg erg groot, SVOC bleef door goed werk van Koen en Bart onbedreigd.

Voorin was Kronenberg ook beduidend beter maar de kansen bleven onbenut.
Bart Mulders die zijn handschoenen vanwege de blessure nog niet aan mocht doen, smeekte de technische staf om een paar minuten te voetballen en stond op de linksbuiten positie "Doar kense gen fouten maken" aldus Jac.
Dat Bart normaal gesproken onder de lat staat heeft niets te maken met de vraag of hij goed kan keepen. Een welgemeend advies. "trek de handschoon voortaan mar gewoen wer aan".
De brilstand bleef tot aan de rust ongewijzigd en beide teams vertrokken naar de thee.

Het tactisch kwartet bleef bij het plan van vorige week en wisselde nu ook een viertal spelers. Alweer had het plan een positief effect. Jeffery was uiterst attent op een gruwelijke fout van de SVOC verdediger en passeerde de keeper met een hard shot in het midden van de goal.
Na 10 minuten was het ook Mark die na een goede aanval de bal in het uiterste van de linkerhoek binnenschoot.

Joep en Koen deden wat van hun werd verwacht en lieten Bram onaangetast in de goal staan. Na 80 minuten ging er toch een schok over het hoofdveld toen SVOC speler Sem met pijn op de borst op het gras ging zitten. Na duizeligheid, de aanhoudende pijn en een aantal wegrakingen was een telefoontje richting het ambulancepersoneel zeker niet overbodig. Beiden teams besloten deze wedstrijd niet uit te voetballen en Geert Phillipsen deed het juiste, affluiten. Handjes geven en wachten op de medische hulp.

Later hoorde we dat met Sem niks zorgelijks bleek te zijn en hij zijn eerste en hopelijk laatste ritje met de ambulance ook weer gehad heeft.
Kerel, veel beterschap en een spoedig herstel gewenst.

Volgende week een weekje vrij,
Op 5 december treden de heren aan tegen America.
Fijne zondag,
groetjes "Os"