Jongens gej hed wat gemist vandaag!
Het ongelooflijke werd waarheid, daar zometeen meer over.
Gisteren werd er bij de plaatselijke kroeg de nodige hoeveelheid alfa bijgevuld. De mannen van Jac, die gisteren ook van de partij was, bleken voldoende genuttigd te hebben om een echt team vol met ALFAmannen te zijn. Op het verschrikkelijke tijdstip van 9.30 stond jullie favoriete team samen met het derd bij de kerk. Behalve Dennis, die was weer te laat.
Met een kop vol met bakstenen, pijn en verdriet moesten we aantreden in het verre oosten van Câsele.
De warming-up was wederom... ja vul zelf maar in.
Al snel bleek dat Rob Umme een goede keuze had gemaakt van het bier. Want blijkbaar is een fluitsignaal voldoende om alle pijn te vergeten en fit te zijn.
Dames en heren, jongens en meisje. Wij presenteren u vandaag: Willem Mulders!
Een spits die normaliter minder prikt dan de GGD na corona gedaan heeft. Met een doelpunten totaal van 5 in de gehele competitie is de "nummer neage" een graag geziene gast op de bank. Bij afwezigheid van Boy en Jeffrey had Jac vandaag geen keuze. Achteraf bleek het een meesterzet.
Binnen 10 minuten had Willem zijn 6e goal van dit seizoen gemaakt. Onthoud dit getal.
Even later maakte hij z'n tweede, derde en vierde. Wat een weelde. Niets bleek hem in de weg te staan. En voor de trouwe support die intikkers gewend zijn van hem, dit was vandaag niet het geval.
In de rust voelde DJ Max zich zo vrij om nog een keer de Wii sports remix ten gehore te brengen. Al dansend trof de scheids ons in het lokaal aan om te melden dat we nogmaals mochte aantreden voor een helft plezier.
In de tweede helft was het wederom verrassend dat we slecht begonnen. Bart die eigenlijk niet eens heel slecht was kreeg er en tegen.
Willem maakte er wederom een.
Het meest gekke ooit gebeurde na doorjagen van Willem gunde hij de bal aan Dennis die koud zijn eerste "ooit" maakte.
Niet veel later maakte Willem z'n tweede koninklijke hattrick. 2x links 2x rechts 2x hoofd. Alsof de heilige Jac zelf aan de touwtjes trok, zo speelde Willem heel SVOC de mat af.
Koen Hoogers had vandaag eens niet het shirt van de tegenstander aan en maakte de eerste van het seizoen koelbloedig af. Eindstand 1-8
Leuk weetje. Bart daagde een supporter uit voor een penalty. Het ging om een biertje zelfs, pingel was prima, redding beter. Bart heeft 10 minuten rond de kantine gehangen om het gerstenat op te eisen.
Volgende week of Venray kanpioen maken door een punt te pakken bij ST, of doelsaldo cadeau te doen. Wie biedt wat?
Groetjes os
  HOOFDSPONSOR   STERSPONSOR
az drotech